ניב גלבוע טרול מתובל בשחצנות והתנשאות. אחד כזה אי אפשר לשרת והוא אף פעם לא יהיה מרוצה, מניח שהטעם שלו לא מייצג את רוב הציבור הישראלי שדווקא היו מתחברים לחלק מהמקומות שהוא פסל. תן לו את המקום שהוא אוהב - תל אביב. תן לו את המים המוגזים שהוא אוהב. תן לו את המלצר שיודע לענות על שאלות לא רלוונטיות. תן לו את המלצר שיודע לספוג השפלות וטענות מיותרות. חשוב שלא יהיה כשר, כי אין קינוח פרווה טוב הוא תמיד אומר ומדגיש. תקבל כבר ציון 7.5+.
ניב גלבוע ברברי, אוקיי. הוא מקצוען עם הסברים מדויקיים שיורד לפרטים הקטנים שלא תשים לב, דובר אמת והכי חשוב, נוץן בראש למסעדנים שלא יודעים לקבל ביקורת ורק בוכים. מעבר לזה שהוא שנון, לראות אותו נותן בראש לבכיניים האלה, תענוג.
יורד לפרטים הקטנים שלא תשים לב זה בדיוק הסיפור. זה להיטפל לשטויות במקום שאתה משלם 50-70 שקל לארוחה שלך. שיהיה מבקר מסעדות "יוקרה" ויעזוב את דוכני האוכל המהיר בשקט כי זה לא אותו סטנדרט ולכן משלמים גם אחרת. שנון? להיות אגרסיבי ורע גם אני יכול להיות עם מלצרים (סופגים את רוב התסכולים שלו), לא חושב שזה הופך אותי לשנון במיוחד אלא רק מעצבן שכולם מקללים אותו בחדר האחורי. גם אני אהבתי אותו עד שנזכרתי איך אני הייתי מגיב אם הייתי צריך לשרת אותו, מצטער אני לא מוכן לשתף פעולה עם התנהגות כזאת.
מה זה "דובר אמת"? אוכל זה עניין של טעם, אין כאן "אמת". לא כל מה שטעים לניב גלבוע בהכרח יהיה טעים לאחרים ולהיפך. זה שהמסעדה שדיברת עליה מפוצצת באנשים, ויש לי הרגשה שזאת גם המסעדה שאני דיברתי עליה, זה אומר שדעתו של גלבוע בנוגע למסעדה היא דעת מיעוט. ביקורת מסעדות זה לא לוחות הברית.
יעקב, איפה אתה אוכל שווארמה טובה בנתניה? והאם יש סיכוי למצוא בעיר שלנו סביח טוב? או שעיר של צפון אפריקה מתרכזת בצפון אפריקה ולא מתפזרת לעירק? Sent from my iPhone using Tapatalk
בעיקרון ניב לדעתי עושה עבודה טובה משקיע בתוכן ומסור לנושא הוא לא בהכרח רוצה לעשות רע לאנשים, אבל אם משהו מרגיש לא טוב אז יגיד את זה
רק עכשיו ראיתי. לצערי בשווארמות אני מומחה כי אני עצלן. עשו סקר בפייסבוק של תושבי נתניה, שווארמה אדנה לקחה מקום 1 ואצל אמיר מקום 2, לדעתי הוא אוברטייד מטורפים. הכי טוב בפער לדעתי בית רצון, הכי יקר גם אבל הכי מסודר וגם הבשר הכי טעים, כל השאר אותו לבל, אני לא אבדיל בניהם, אולי כן אשים לב כי יש מקומות שהקטינו את הלאפות/בגטים. יכול להגיד לך שאני עובר אצל אמיר כל לילה ומפוצץ שם בקטע לא נורמלי אבל זה יותר בקטע של פופליזם של אנשים שנוהרים למקום שכולם הולכים, השם הולך לפני המקום נקרא לזה ככה, אני לא התלהבתי. גם בסביבת נתניה אין משהו יוצא דופן. סביח... כל המקומות הביתיים לדעתי בארץ מייצרים סביח טוב, גם בפלפאל. לדוגמא פלפאל מוסא או רשתות של פלפאל אני פחות מתחבר, גם מלוכלך, לדעתי הכי טעים אלה המקומות הביתיים. אני בכלל מעדיף אוכל אסייתי.
יש הטוענים שברגע שזה יוצא מתחומי חדרה זה לא אותו דבר אגב, בהחלט מספר 1! אבל שמעתי שבמתחם הוילג' יש שווארמה חדשה ויש האומרים שאפילו מתעלה על שאולי. מישהו מכיר\ניסה?