אוף טופיק

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by ראול, Oct 22, 2004.

  1. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    אני רוצה להזמין פיצה מדומינוס פיצה (אף פעם לא טעמתי בעיקר כי הפיצה שם יקרה מאוד, עכשיו יש מבצע של 50% הנחה מהזמנה באינטרנט מ18:00-21:00), ורציתי לטעום פיצה עם בשר. יש שם כל מיני סוגים ואני לא יודע מה להזמין (אני רוצה לבחור 2), יש שם אנטריקוט (נשמע נחמד, כנראה שאקח את זה) ועוד כל מיני כמו בקר, צ'וריסוס, קבב ופפרוני. מה זה צ'וריסוס בכלל, והאם כל השאר שם טעימים יחד עם הפיצה? צריך המלצה!
     
  2. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    http://www.rest.co.il/img/sites/8601/c2.Xxx

    נקניקיות חריפות כאלה. הפיצה הקבועה שלי בדומינוס זה פפרוני ועגבניות, תנסה. אגב, אחרי שבוע ברומא שבו אכלתי פיצה כל יום, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לחזור לפיצות בארץ. עדיין לא הזמנתי מאז שחזרתי, והאמת שגם לא מושך כל כך.
     
  3. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    גם אחד מהחברים שלי חזר מאיטליה ואמר שאחרי הפיצה שאכל שם קשה לו לחזור ולאכול פיצות בארץ, חבל שזה לא בהישג ידי. בכל זאת אני אזמין מדומינוס ואולי היא תהיה הפיצה הכי טעימה שטעמתי עד כה בארץ (את האט למשל לא אהבתי, לא יותר מפיצות אצלי בשכונה).
    תודה על ההמלצה.
     
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    גם אני לא אוכל פיצות בישראל, בקושי...
     
  5. David Seaman Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    0
    רגע, אז בגלל שהפיצה באיטליה יותר טעימה אתם לא אוכלים בארץ בכלל מאכל שאתם אוהבים?
     
  6. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    הפיצה הכי טובה בארץ היא "טוני ווספה" (הסניף שאני מכיר הוא בדיזינגוף ליד המאש), פיצה נהדרת.
    דומינוס לא עושה לי את זה, האט לגמרי לא, והאמת שדווקא פיצה פינו היא אנדרייטד וטובה מהשתיים הקודמות בכמה רמות.
     
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אפשר להגיד שבמקרה שלי כן. בישראל יש פלאפל, יש קבב, יש שווארמה, יש קוסקוס של סבתא ועוד הרבה דברים, הפיצה לא תמיד חסרה לי.
     
  8. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    זה גורם לך להפסיק לאהוב את הפיצה בארץ, בעיקר של הרשתות. פשוט לא מושך יותר.

    זה מזכיר לי שחזרתי לארץ עם דודא חזקה לפלאפל, למרות שאני אוכל את זה פעם בכמה חודשים.
     
    Last edited by a moderator: Oct 21, 2009
  9. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    הא? מה זה הבולשיט התל אביבי הזה?
     
  10. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מתוך 10 אנשים, אני בטוח ששבעה יגידו לך שזו הפיצה הכי טובה בארץ.
    כן, פיצה לפי משקל (88 שקל לקילו), המועדף עלי זה פפרוני (פי 40 יותר טוב מדומינוס).
    אני לא חובב פיצות גדול, אבל טוני וספה היא פיצרייה נהדרת.

    זה נשמע פלצני לגמרי, אבל זה רחוק מהמציאות.
    אתה מבקש מהמוכר שישים לך חתיכה בגודל הנראה לך (אומר לו גרם או לפי כמה כסף), יש מבחר עצום של תוספות (הם מכינים מראש).
     
    Last edited: Oct 21, 2009
  11. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    אנדריי, זו לא המצאה ישראלית. שמעתי על מקומות כאלה גם בניו יורק.
     
    Last edited by a moderator: Oct 21, 2009
  12. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    עזבו את האיכות, אני מדבר על השיטה הזאת. מאיפה אני יודע כמה שוקלת מנת הפיצה שאני רוצה? אין לי מושג ירוק. להגיד לו כמה אני רוצה שיחתוך? תן לי מגש סטנדרטי ואני אוכל כמה שאוכל! נשמע לי כמו סתם גימיק מטומטם, כמו הפיצה הזאת במטרים או משהו כזה. יש לנו אורך, יש לנו משקל, בקרוב גם היקף ונפח.

    שון, תל אביב זה לא ישראל.
     
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    טוני ווספה זה חיקוי של פיצה אל טאליו, {Pizza al Taglio}. כלומר הלקוח בא לחנות/מאפייה ברומא, מבקש מהמוכר את הכמות הרצויה והולך הביתה או אוכל בעמידה במקום. בנאפולי זה אחרת לגמרי, שם הפיצה אכן אותנטית.
     
  14. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    תמיד שאני חוזר מחו"ל, ואבא שלי שולח לי סמס "מה בא לך לאכול?" תמיד התשובה תהיה "פלאפל". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  15. Y4K91 Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    דווקא בארה"ב המקרה הפוך
    הייתי חודש וחצי בארה"ב ולא יכולתי לסבול את האוכל האמריקאי (שמן בתוספת המבורגר וצ'יפס).

    בארץ דווקא הבורגר סביל וצ'יפס שאבא שלי מכין (אם תפו"א ישר מהשדה) זה מאוד טעים ולא טבול בליטר שמן כמו בארה"ב.