מעניין אותי מה הדעות פה על קורונה? אגב לחובבי הוויסקי,האם כדי לי להשקיע את מיטב כספי ובנסיעה הבאה שלי לחו"ל לקנות Blue Label של ג'וני ווקר או שBlack Label מספיק טוב,או שבכלל לא טעמתם את שתיהם?
בירה קורונה? בסדר גמור. חלשה וקצת לא שייכת בין אגם הבירות האירופיות, אבל היי- אם זה טוב זה טוב. גיא, זוכר את זה:? Oh, I don't drink alcohol http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/wink.Xxx What? not even beer? http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/5eek.Xxx ah...I don't regard beer as alcohol... http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/ph34r.Xxx ולחשוב שהוא עוד אמר את זה בשיא התמימות... http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/hahaha.Xxx
נקרא לו לבקבוק הזה המלח על הסיפון כי הוא מתנדנד כשמניחים אותו על הישבן שלו מין תחתית לא יציבה . זה בקשר לבקבוק באשר למשקה ... זה blended whisky אחד הטובים. לחיים
Gass12, איפה קנית את הסווינג וכמה עלה? אתה עושה רושם של מבין - טעמתי לא מזמן וויסקי שהרגישו בו מה שנקרא "טעם פירותי", אני מניח שזה בא מענבים? איזה וויסקים בסגנון אתה ממליץ? Bianconeri, אם אתה חדש בוויסקי אני חושב שבלק לייבל יספיק. בלו לייבל, קודם כל, יקר מאוד, גם אם בדיוטי פרי אני חושב שזה יוצא באיזור ה-1000 שקלים. בלק לייבל הוא וויסקי לא רע, למרות שאני גורס שג'וני ווקר קצת אוברייטד. יש עד לשחור לפחות (מעבר לא ניסיתי מסיבות תקציביות) יש מין אגרסיביות מוגזמת שכזו.
קניתי בדיוטי באירופה אני לא זוכר באיזו מדינה אולי בסכיפהול באמסטרדם! עלה לי לא יותר מ100 דולר בזה אני בטוח (לגבי המחיר) ותאכלס אחש'לי? לא קניתי אותו בגלל האיכות אלא בגלל הבקבוק היפה למרות שהמשקה בהחלט טעים (יש לי אוסף יפה של משקאות בבקבוקים מדהימים) זה התחביב שלי למיטב ידיעתי תזקיק שנעשה מענבים נקרא ברנדי .. כמובן שתמיד אפשר להוסיף לעיסה שמתבשלת ומזוקקת בדודי הזיקוק חומרים אחרים שמשמשים תוספת לטעם ולריח אבל לעניות דעתי זה לא הגיוני ולו מהטעם הפשוט שהשאיפה לכיוון סינגל תמיד תיחשב יקרה ויוקרתית יותר מערבובים למינהם מה שכן בא בחשבון זו הסיטואציה הזו תקשיב לתיאוריה שלי: היישון של הקוניאקים(סוג של ברנדי) הבורבון (וויסקי אמריקאי שעשוי מתירס) המאלט הסקוטי. והוויסקי האירי כולם נעשים בתוך חביות עץ אלון..יש מצב שחביות ששימשו יישון משקה אחד עברו לצורך יישון משקה אחר. אולי משם באו הטעמים שהרגשת ובכלל כל עולם הטעמים מושפע ממליון ואחד גורמים.. ידעת למשל ששורפים את חביות העץ מבפנים בערך דקה על מנת להעניק טעם שרוף למשקה? מיים נטולי ברזל באיזור מסויים.. תמיד יתנו טעם שונה למשקאות השונים ובגלל זה כל מזקקה מתהדרת בגידול המיוחד של הדגנים/ענבים שלה..תאכלס? זה בדיוק כמו אוכל ושף.וטעמים !!
מצויין. נהניתי מאוד לקרוא מה שכתבת. אבל בפועל ידידי - שמות! כי תיאוריות לא עוזרות לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
איך אפשר לסרב לך ??? קבל!! סינגלים מעולים שאכן מזכירים טעמי פירות .. Glenlive..Macallan...Cragganmore כולם סקוטים סינגלים כבדים יותר Aldberg...Bruichladdich כנ"ל סקוטים. אני באופן אישי מעדיף את ה Glenmorangie ואת Talisker תטעם ,תיפול שדוד על אחריותי. בתחום הבורבון האמריקאי אז יש לי שתי המלצות: Ten high....ו כמובן Jim beam ואחרון אחרון חביב בהנחה שאם אתה אוהב וויסקי משובח תאהב גם קוניאק משובח מאוד ובהנחה שטעמת רמי מרטין בעבר (לא בדיוק הטעם שלי) לך על הקורוויאזיה שהוא לטעמי הקוניאק הכי טעים בעולם . אבל אם כבר חטאת ? תחטא as well ותפנק את עצמך בגירסת ה XO לחיים ידידי
Aldberg יכול להיות שבלבלתי בשם Ardbeg. טעמתי בזמנו כמות די נכבדת והתאכזבתי מאוד. וויסקי חזק מאוד ולא מלהיב מבחינתי. גלנמורנג'י ציינתי שטעמתי וזה היה כמו לשתות אמנות. לגבי רמי מרטין... יכול להיות שאני מתבלבל אבל זה לא נטול אלכוהול בכלל? או שאני מבלבל עם משהו אחר... מרטיני אולי?
רמי מרטין זה סוג של ברנדי שנקרא קוניאק בגלל מוצאו בחבל קוניאק בצרפת מכיל יותר מ40 אחוז אלכוהול ואין מצב שפיספסת את זה לעומתו מרטיני זה קוקטייל שמתקבל כתוצאה מערבוב ג'ין+וורמוט ג'ימס בונד היה מזמין את המשקה הזה בסרטיו רגע אעשה לך את הפוזה הנכונה אולי תיזכר..... יד על הבר מבט חודרני ונוקב "מרטיני מנוער בבקשה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
זה לא ככה, זה במבט נונשלנטי: "Martini. shaked, not stirred", יענו משוקשק אך לא מעורבב. שומר הוד מלכותה יחיה.
HOTSPUR בדאגה רבה עקבתי איך הנושא המעולה שהגית והעלית לדיון . (האלכוהול) הולך ויורד לטמיון תרתי משמע . הנושא הגיע הערב לתחתית הבקבוק(שוב תרתי).. נראה לך שאתן לכזה נושא מעולה לגווע? אז שיקשקתי..ניערתי.. עירבבתי . והנה הוא שוב למעלה שתי המלצות נוספות : בנדיקטין אחלה ליקר. אפשר לשתות בשוט קפוא זה אחלה. ואפשר בצורה החורפית..בנדיקטין עם קוניאק מול הקמין. וכמובן מוחיטו (אבל בשביל הקוקטייל הזה תמתין לשבת חמימה)
סן ברבדוס. נחשפתי אתמול לבירה הזו ומיד הרגשתי צורך לחלוק. היא מזכירה קצת את הברלינר וייזה, מה שאומר שהיא מתקתקה כזו ולא מרה כמו רוב הבירות, אבל אל תטעו- מדובר בפצצת 10% אלכוהול (נכון, זה כלום לעומת הוודקה שלכם, אבל כפול מקרסלברג) עם טעם מעולה וארומה נהדרת (העדיפות לחבית מקבלת כאן משמעות גדולה יותר מבד"כ). מומלץ מאוד.
אני לא אחד שחובב אלכוהול ממש,אני מעדיף בעיקר בירות. ואם כבר בירות אז רק מהחבית ולא "זבל" עממי (היינקן\טובורג\גולדסטאר וכו'). אם נכנסים קצת עמוק לאלכוהול אז אני אוהב דברים טעימים כמו ליקרים למינהם. עכשיו חזרתי מחו"ל וקניתי בקבוק IRISH CREAM ,גם פינקולדה וקוקטיילים למינהם הולך אצלי. לא מזמן ניסיתי קמפרי וגם בו מצאתי טעם חביב למדי. וודקא אצלי לא בא בחשבון,אחרי מספר חוויות שתיה של וודקא הגעתי למסקנה שז לא בשבילי. (למרות שהטעם הנקי של פינלנדיה היה לא רע בכלל אבל אולי רק לטעימה קטנה). מוויסקי אני לא מתלהב זה חזק לי מדי,כנ"ל טקילה.