התחרות בשוק גדולה. יש יבוא מנורווגיה של כל סוגי הדגים וזה מוזיל מחירים. שילמדו בישראל איך לנהל כלכלה בריאה ואז תהנה גם ממבחר גדול וגם ממחירים נוחים לכיס.
אני מסכים לקביעה שגרמניה הרבה יותר מסודרת, הרבה יותר מייצרת ( אם כי יותר תעשייה שמרנית, ופחות הייטק ), ושמוצריה נחשבים טובים מאוד. פעם עמדתי בתחנת סבידור ( "ת"א מרכז" ) וכולה רעדה ממעבר של רכבת תוצרת "סחמנס" שהתברר שקרונותיה כבדים פי 4 ממה שהוזמן. כשנסעתי איתה בהזדמנות אחרת, נהניתי מכל רגע: הכל נראה פשוט, אבל איכותי מאוד, לא מרגישים בכלל את זעזועי הנסיעה, ולרגע חשבתי שאני באיזו צרפתייה הידרו-פניאומטית. על הפורש 911 קאררה 4 קבריו לא ארחיב את הדיבור. אבל אל תשכח שלגרמניה מסורת ארוכה הרבה יותר של תעשייה, מסוף המאה ה 19, ואפילו לפני, ואנחנו קיימים הרבה פחות. באירופה יש יותר פירות וירקות, היבוא משוכלל יותר, והחנויות באמת תענוג. גם לראות בכל חניון שחוץ מחניית נכים, יש גם חניה לנשים הרות קרוב למעליות, הדהים אותי. הייתי לאחרונה שם לפני הרבה שנים, וזו אכן ארץ יפה. ובוא נחזור למאכלים.
מה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
http://bilder.augsburger-allgemeine.de/img/8367926-1295084781000/topTeaser_crop_Diskriminieren-sie-nicht-die-anderen-Parkangebote.Xxx
http://www.rol.co.il/images/articles/shchupak-recommended.Xxx כמה פשוט, ככה טעים. חבל שהם יקרים למדי בישראל, אבל מצד שני, זה מגביר את ההנאה שבאכילתם במהלך החופשות בחו"ל. מולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
תופתעו, אבל גם באפריקה יש סינים. במיוחד בדרום אפריקה, אבל זכור לי הסיפור עם האצטדיונים של אנגולה באליפות אפריקה האחרונה: מי בנה אותם? הסינים.
יש יותר מפי 4 סינים מאשר אמריקאים (כולל סינים אמריקאים), ככה שהגיוני שתראה אותם בכל חור. מה שכן, אחד העמים היותר חביבים ונחמדים שפגשתי, מזכירים לי קצת את האיטלקים. ואני לא ארחיב על האוכל כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קובה, רצוי חמוסטה ביום שישי בצהריים, לי אישית זה בא בטוב כשחם בחוץ משום מה, בתוספת של חלה עם חציל מטוגן וביצה או חלה עם כרובית מטוגנת זה אחד הדברים, בפסח יש קובה עשוי מאורז שגם בא בטוב כי בבית אין מה לדבר על קובה רגילה, בסוכות וביום כיפור יש קובה צהובה ענקיתתתתתת במילוי של עוף שמורחים עליה עמבה וחריף. יש גם קובה מטוגנת עם טחינה וקובה עם סלק ו/או דלעת, אין שום דבר שמשתווה לזה בעייני ואם יש דבר שאני לא אהיה מוכן לאכול במסעדה זה רק המאכל הזה.
כן אני גם עירקי בין היתר אבל אם אני לא טועה הקובה הצהובה גם שייכת לאחרים, אני יודע שיש קובה שמטוגנת במעטפת בורגול אבל היא שונה, הצהובה בעיקרון נעשית מסולת או מאורז שהמילוי הוא בשר טחון עם עופ
אני מאמין שאני לא היחיד פה שמכיר את העוגייה הזאת.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx