באיירן מכרה את יאנסן כי היא השאילה את מסימו אודו ממילאן באותה עונה,אודו היה בצד ימין ולאם בשמאל. בדיעבד זה היה מהלך גרוע כי אודו לא המשיך אחרי סיום העונה ונתקענו בלי מגן. אני מאמין שעכשיו עם לאם בשמאל וראפיניה/בואטנג בימין נעמיד הגנה חזקה העונה.
עכשיו אחרי שכל הקבוצות גמרו את ההוצאות שלהן לקיץ הזה ולא שבאיירן כבר גמרה וברצלונה, לדוגמא, עוד לא התחילה. כדאי לבדוק שוב ועכשיו לראות האם באיירן בין המוציאות הגדולות או לא. באיירן 98,350,000 - מנצ'סטר יונייטד 20,095,000 + צ'לסי 140,621,000 - ברצלונה 109,992,000 - ריאל 299,820,000 - אפילו בליגה האיטלקית שנמצאת במשבר כלכלי והישגי קשה מאוד בשנים האחרונות ולכן גם הסכומים שם בד"כ הרבה יותר נמוכים אפשר למצוא את יובנטוס עם 146,345,000 - וכל זה בלי להביא בחשבון עיוותים מקומיים שאי אפשר לראות בלא ביאורים. כמו למשל, שיונייטד מכרה שחקן אחד ב - 94,000,000 יורו בתקופה הזו מה שמשנה את התמונה לגמרי. או שהעונה באיירן קנתה ב -44,000,000 יורו שחקנים וברצלונה ב - 55,000,000 יורו, אבל את המחירים האלה באיירן שילמה עבור 6 שחקנים ואילו ברצלונה עבור שניים בלבד. או שבתוך השנים האלה באיירן קנתה בשנה אחת שחקנים ב -51,750,000 יורו אבל אלו היו 9 שחקנים (כלומר פחות מ - 6,000,000 יורו לשחקן). ככה, שבאיירן בהחלט לא בין המוציאות הגדולות ביבשת. וזה מבלי להתעלם מעיוותים נקודתיים.
על זה אין דיון. אבל הטענה שלי בדיון אז הייתה שבאיירן מאבדת שחקנים במחירים מצחיקים.דמיקלס,קלוסה,אלטינטופ,קראפט,אקיצ'י,ואן בומל,אוטול,סוסה,ואולי פיספתי מישהו.אתה יכול להגיד לי בערך את הסכום שבאיירן מכרה את כל השחקנים האלה? גם אם נוציא את אלטינטופ שזאת הייתה העברה חופשית,לדעתי מכל השחקנים שרשמתי צריך היה להשיג לפחות 25 מיליון יורו ואני לא מגזים.הערכה שלי שהשגנו חצי מזה.
קלוזה, אלוטינטופ, קראפט ואוטל סימו כולם חוזה ויכלו ללכת לאן שרוצים. ואן בומל היה בחצי השנה האחרונה של החוזה ולא יכול היה לשחק בליגת האלופות כך שמעשית גם אותו אי אפשר היה למכור. סוסה ומיקו לא ממש היו שווים כסף על אקיצ?י קיבלנו 5 מליון. מטבע הדברים קשה לנו למכור ביוקר. שחקנים שלא מספיק טובים בשבילנו לא יכולים להימכר לריאל או סיטי או כאלה, אלא רק לקבוצות קטנות שכמובן לא משלמות הרבה. את השחקנים הבכירים שלנו (ריברי, שוויני, לאם וכו?) אנחנו מנסים לשמור עד סוף החוזה ולכן לא יכולים לקבל עליהם כסף (הרי רק על ריברי קיבלנו עכשיו הצעה של 35 מליון טורף אחד לא היה מעלה על הדעת למכור אותו. על שוויני מילאן הציעה 40 מליון וגם על לאם היו הצעות). נדירים המקרים שאנחנו מצליחים למצוא איזה פראייר שישלם 25 מליון על הארגריבס הפצוע.
יש ידיעה אמינה בגרמניה על זה שהגשנו לכם הצעה עליו? אני אני שמעתי רק על ידיעה מהSUN, שמין הסתם לא צריכה להטריד אף אחד. זה באמת מעניין אם ניסינו לרכוש אותו, יכול להגיד כמה דברים על האמונה של בואש בסטארידג'...
לא יודע סלע,ראיתי את זה במספיק אתרים שיש פרסום לזה כולל הבילד. http://www.bild.de/sport/fussball/franck-r...86364.bild.html אבל אני חושב שהסיפור הזה כבר גמור.
מה קרה דודי, הכל בסדר, המועדון לא רצה למכור את היהלום שלך או משהו כזה. אף אחד לא יציע 35 מיליון עבור ריברי, אבל רק שתדע, אם אכן מישהו היה מציע, אז תמורת סכום כזה הונס היה לוקח ובורח.
אני בכלל לא בטוח שלא הייתה הצעה כזו. בכל מקרה אני יותר מבטוח שבשום מקרה הונס לא היה מוכר אותו השנה. קודם כל זו שנת מבחן לקבוצה ולשחקנים בגלל המאמן החדש. כולם (חוץ מכמה חברים פה) מאוד מאמינים במאמן ובטוחים שהוא יכול להעלות אותנו רמה (גם אם לא נזכה בליגת האלופות כבר השנה. העיקר שנראה שיפור רציני). הונס במיוחד. לכן כל מי שהקבוצה בנתה עליו ישאר השנה. ההנהלה סבורה (ובצדק) שהבעיות לא היו בשחקנים למעט מספר עמדות שגם חוזקו. דבר שני (שגם נוגע לראשון). בנתיים ריברי נותן את העונה הכי טובה שלו אצלנו. הוא נע המון ועוזב את הקו לא מעט. הוא מוסר גם לא כאופציה אחרונה. הוא פחות ופחות נכנס עם הראש בקיר. והוא עושה הגנה כמו שלא עשה אף פעם. אאני מודה שאת שני משחקי הליגה הראשונים לא ראיתי ויכול להיו ששם זה לא היה ככה. אבל זה עוד יותר מדגיש את השינוי ואת המאמן. בעניין אחר - כתבה מעניינת על הפילוסופיה שלנו העונה http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/557340/artikel_so-macht-jupp-heynckes-den-laden-dicht.html
קראתי ואהבתי. החלק השני הוא העיקר: Auf der Basis der psychologischen Vorbereitung hat die praktische Umsetzung auf dem Platz zu erfolgen. Im Idealfall sollte bei Ballbesitz des Gegners der Abstand zwischen Gomez ganz vorne und der Abwehrreihe auf 30 Meter oder weniger verengt werden. Hat der gegnerische Torwart den Ball, zieht sich das Gefüge zurück, aber "nicht weit", so Heynckes, "wir attackieren weiter vorne", vereint und im Nu, wenn die Kugel verloren wurde. Geht der Erste drauf, müssen die Kollegen sofort reagieren und mitattackieren. So entsteht Doppeln, Überzahl. Generell sollen vertikale Pässe nach außen abgedrängt werden. Die Kunst dabei: Man muss in vollem Tempo und aggressiv angreifen und darf sich nicht ausspielen lassen. Barcelona gibt da das Vorbild, wie auch in der sofortigen und perfekten Verarbeitung des Balles im Dickicht gegnerischer Störer. "Es funktioniert schon ganz gut", sagt Heynckes, "aber man kann es immer noch besser machen." Weit ist der Weg zur Perfektion.
תענוג לקרוא נדב! מסכים כל מילה סוף סוף רואים מריברי יותר הקרבה מאשר מישחק סוליסטי, והתוצאות אני בטוח שיגיעו.