1. וניל עוגיות 2. וניל מקופלת 3. וניל צרפתי נ.ב. מישהו פעם טעם באחת מארצות אירופה גלידה בטעם מרשמלו?? ערן, עד המוות וניל.
אני מסודר...יש לי מכונת גלידה דה לונגי ואני פריק מוחלט של הג'לאטו העדינה והביתית... טירמיסו,פאנה קוטה,קפוצ'ינו,נוצ'יולה,באצ'יו...ממממ...הטעמים הקלאסיים...תלכו לאיזה ג'לאטרייה איטליאנה,אתם תשתגעו ומהמבחר...ראיתם פעם גלידה בטעם סברס זה רק מקום שיש בו יהודים איטלקים שמקימים גליידריה באמצע תל אביב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
ברכותי. זה המשפט הכי ארוך עם יחס כפול של מילים לא מובנות למילים כן מובנות. ארתור, מעדיף את הגלידה שלו מאבקה, במקדונלדס.
צחוק צחוק, אבל אני חייב לציין שה"גלידה פיצוץ" במקדונלדס, עם שילוב נכון היא סוף הדרך. עכשיו לגלידריות מקומיות (או זרות אהובות). אני בדיעה שהאגן דאז ובן & ג'ריז כל אחד עם הסגנון המיוחד שלו, גם ד"ר לק לא רע, ויש ברמת החייל גלידריה מצויינת ששכחתי את שמה. ומה עם ארטיקים?
כמובן שגלידה פיצוץ עם עוגיות שוקולד פשוט מסובבת את שאר הגלידות על האצבע הקטנה.... אבל לא נראה לי שזו הייתה הכוונה, אלא יותר טעם ביתי....