בהמשך לבעיות האייסיקיו שהיו פה אתמול:משום מה אני לא מצליח להחליף את השפה לעברית בתוכנה.פה זה בסדר כמו ששמתם לב,אבל באייסי אני לא מצליח. למישהו יש מושג למה?
אצלי החדש עובד מצויין.. רק אתמול לא היה את הרשימה אבל זה תקלה שקוראת לכל המשתמשים פעם ב.. מאראדונה הוריד במשקל נראה לי, לא?
אתם מריחים את הריח הזה? את הריח המסריח הזה? משהו נרקב.. משהו מת... אה, כן.. זה הפורום. שאלה גורלית וחשובה: איך אתם אוכלים את הבמבה שלכם? שיטת הגריסה, שיטת המציצה, שיטת ההמסה או שיטה אחרת משלכם? ארתור, CPR
אני אישית אוכלת במבה בצורה רגילה כמו כל דבר, אני מניחה שהתכוונת לשיטת הגריסה כדי לתאר את זה.... בכל מקרה, חזרתי מטיול שנתי בנגב, והיה לנו ויכוח רציני על סוגי במבה, מסתבר שהשנואה ביותר היא שוש.... (אין לי כוח לחפש סמיילי מקיא), ואוסם היא המובילה (ובאמצע יש גם כאלה תוצרת טיזינאמו וכאלה.... חברות עלומות שם שמפתחות אוכל של קופים שאין לו תאריך תפוגה, מכירים?)... שאלה קצת יותר חשובה: איזה קולה הכי טובה? קוקה קולה, דיאט קוקה קולה למון, אר סי, אר סי לימון, פפסי, פפסי לימון? או אולי סופר דרינק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ? מיכל, דברים ברומו של עולם.
אני לא רואה את השאלה פה:\ קוקה קולה זה הדבר הכי טהור והכי טעים שעשה האדם אי פעם. קליל השלמות בכוס. *הידעת: הגזים שיש בגינס, הם מתוצרת קוקה קולה שאגב קנטה את קונצרן גינס? ארתור, יואי.
מה?! שוש זה אחלה! לעומת זאת פרפר זה חרא... אוסם ושוש הן הטובות, ולחובבי הז'אנר, אני ממליץ על האוסם עם השקית הכתומה, בלי התינוק. איזה ז'אנר אתם שואלים? תאכלו את זה ותגלו לבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx לגבי קולה, ברור שקוקה קולה מובילה, אבל כשעושים על האש ורוצים לחסוך עלויות אז העובדה שבקבוק קוקה קולה עולה 4.60 הכי זול, ו RC 3.25 לליטר וחצי (פפסי גם בסביבה) מכריעה את הכף. הידעתם: עד לא מזמן על הקוקה קולה נכתב "חומצת מאכל", עכשיו כתוב קצת יותר מדויק- "חומצה זרחתית" שתודו שזה קצת יותר מפחיד... גל, מהנדס כימיה בפוטנציה
חבר'ה, הכי טוב זה במבה יבשה... תפתחו שקית, תשאירו אותה בחוץ איזה כמה שעות ואז תאכלו. אחח הטעם, הטעם..
איכס!! אני כבר שמעתי על השיטה הזו וחשבתי שאנשים התחרפנו, עכשיו אני רואה שזו נהייתה מגפה. בשם העממי זה נקרא לאכול "במבה לא טרייה", ויש באמת אנשים שככה אוהבים את הבמבה שלהם. אותי זה מגעיל.
אני המצאתי את השיטה הזאת. כבר ביסודי הייתי עושה את זה ולפני שנתיים בטיול של השכבה שמנו שקית עצומה עם המון במבה, ייבשנו אותה, ואז נהנינו מהבמבה הכי טעימה שיש. אי-אפשר לתאר פשוט את הטקסטורה של זה, משהו לא מהעולם הזה