אוף טופיק

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏22/10/04.

  1. ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה שנכון.

    ארתור, קצרים.
     
  2. Joel Gion Member

    הצטרף ב:
    ‏25/4/04
    הודעות:
    2,874
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בהמשך לבעיות האייסיקיו שהיו פה אתמול:משום מה אני לא מצליח להחליף את השפה לעברית בתוכנה.פה זה בסדר כמו ששמתם לב,אבל באייסי אני לא מצליח.
    למישהו יש מושג למה?
     
  3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://images.one.co.il/images/pictures/pic8929.Xxx
    אוי ואבוי...
     
  4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אצלי החדש עובד מצויין.. רק אתמול לא היה את הרשימה אבל זה תקלה שקוראת לכל המשתמשים פעם ב..

    מאראדונה הוריד במשקל נראה לי, לא?
     
  5. Waters Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    1,961
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם ככה הוא נראה אחרי שהוא הוריד במשקל...
     
  6. ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם מריחים את הריח הזה? את הריח המסריח הזה? משהו נרקב.. משהו מת...
    אה, כן.. זה הפורום.

    שאלה גורלית וחשובה:
    איך אתם אוכלים את הבמבה שלכם? שיטת הגריסה, שיטת המציצה, שיטת ההמסה או שיטה אחרת משלכם?

    ארתור, CPR
     
  7. אחות של תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏27/12/04
    הודעות:
    158
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני אישית אוכלת במבה בצורה רגילה כמו כל דבר, אני מניחה שהתכוונת לשיטת הגריסה כדי לתאר את זה....
    בכל מקרה, חזרתי מטיול שנתי בנגב, והיה לנו ויכוח רציני על סוגי במבה, מסתבר שהשנואה ביותר היא שוש.... (אין לי כוח לחפש סמיילי מקיא), ואוסם היא המובילה (ובאמצע יש גם כאלה תוצרת טיזינאמו וכאלה.... חברות עלומות שם שמפתחות אוכל של קופים שאין לו תאריך תפוגה, מכירים?)...

    שאלה קצת יותר חשובה: איזה קולה הכי טובה? קוקה קולה, דיאט קוקה קולה למון, אר סי, אר סי לימון, פפסי, פפסי לימון?
    או אולי סופר דרינק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ?

    מיכל, דברים ברומו של עולם.
     
  8. ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא רואה את השאלה פה:\
    קוקה קולה זה הדבר הכי טהור והכי טעים שעשה האדם אי פעם. קליל השלמות בכוס.

    *הידעת: הגזים שיש בגינס, הם מתוצרת קוקה קולה שאגב קנטה את קונצרן גינס?

    ארתור, יואי.
     
  9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה?! שוש זה אחלה! לעומת זאת פרפר זה חרא... אוסם ושוש הן הטובות, ולחובבי הז'אנר, אני ממליץ על האוסם עם השקית הכתומה, בלי התינוק. איזה ז'אנר אתם שואלים? תאכלו את זה ותגלו לבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    לגבי קולה, ברור שקוקה קולה מובילה, אבל כשעושים על האש ורוצים לחסוך עלויות אז העובדה שבקבוק קוקה קולה עולה 4.60 הכי זול, ו RC 3.25 לליטר וחצי (פפסי גם בסביבה) מכריעה את הכף.
    הידעתם: עד לא מזמן על הקוקה קולה נכתב "חומצת מאכל", עכשיו כתוב קצת יותר מדויק- "חומצה זרחתית" שתודו שזה קצת יותר מפחיד...

    גל, מהנדס כימיה בפוטנציה
     
  10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    8,843
    לייקים שהתקבלו:
    1,737
    אך ורק פפסי.
     
  11. Waters Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    1,961
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שיטת הגריסה הורסת את כל הקטע. אני אוכל במבה אך ורק בשיטת ההמסה בפה, נפלא.

    :aaa021:
     
  12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעע ההמסה משאירה לך בפה טעם לשבוע
     
  13. Julian Joachim Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    7,506
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חבר'ה, הכי טוב זה במבה יבשה... תפתחו שקית, תשאירו אותה בחוץ איזה כמה שעות ואז תאכלו. אחח הטעם, הטעם..
     
  14. Roy Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    1,631
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איכס!!

    אני כבר שמעתי על השיטה הזו וחשבתי שאנשים התחרפנו, עכשיו אני רואה שזו נהייתה מגפה. בשם העממי זה נקרא לאכול "במבה לא טרייה", ויש באמת אנשים שככה אוהבים את הבמבה שלהם.
    אותי זה מגעיל.
     
  15. Julian Joachim Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    7,506
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני המצאתי את השיטה הזאת. כבר ביסודי הייתי עושה את זה ולפני שנתיים בטיול של השכבה שמנו שקית עצומה עם המון במבה, ייבשנו אותה, ואז נהנינו מהבמבה הכי טעימה שיש. אי-אפשר לתאר פשוט את הטקסטורה של זה, משהו לא מהעולם הזה :)