רמז ראשון, שפת המקור של הציטוט הנ"ל היא צרפתית, אף שרוב רובו של הספר נכתב בשפה אחרת. רמז שני, קלאסיקה....
וואלה נכון... פאק, זה מה שקורה, כשאת כל הספרים אני קורא ברוסית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
יש רק צבע ראשוני אחד, שלא קיים בשום מאכל טבעי (לא סינטטי). מהו? ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
אני לא בטוח שאתה צודק, קאריק, כי איך תסביר את זה: http://www.skyfiregardenseeds.com/images/Seneca_Blue.Xxx (תירס כחול)
מאוד טבעי.... כמו אלה: http://www.midnight.co.il/articles/168/image004.Xxx ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני חייב להוסיף את הגישה הפיזיקלית שאומרת שהצבע הלבן מורכב הרי מכל הצבעים הקיימים. לכן, ברגע שיש לנו מאכל טבעי בצבע לבן (לצורך העניין חלב ומוצריו), הוא מורכב מכל הצבעים שתרצו. אני מחכה לירידה של ארתור.
ושיענה על הדרך על התירס הכחול (וזה לא חוכמה להסיט את תשומת הלב שלי עם מירי בוהדנה!), שהוא טבעי לגמריי
מזכיר את השאלה שלי. ורפאל, התירס הכחול נראה לי כמו עוד השתוללות מדעית, כמו הבננות הכחולות, התותים הירוקים וחבריהם.
ממש לא השתוללות מדעית. השתוללות של הטבע. זני הבר של התירס במקסיקו הם מפגן מרהיב של צבעים וגם כחול בינהם. הייתי רושם פה את ההסבר הביולוגי, אבל זה ממש ממש משעמם.