ואין יותר גרוע מלשתות על בטן ריקה, כל פעם אני עושה את הטעות הזאת מחדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אוקיי אני מצרף מספר טיפים מקצועיים <שעובדים באמת ונוסו בהצלחה גם על עצמי> 1. beer after whisky 2 risky...whisky after beer no fear 2.אם במהלך ערב שתיית אלכוהול מרגישים שהפרזתם ואתם בדרך להשתכר..כוס מיץ תפוזים טבעי סחוט בשלוק אחד והסוטול עף כאילו לא היה מעולם. 3.אם רוצים לשתות בכיף (ואני מתכוון לכמויות מסחריות)מבלי להשתכר.. לאכול חתיכת שומן מההוא שמוכר לכם שוארמה..לפני השתייה או לחילופין לבלוע כף מרגרינה (ולסתום ת'אף ) 4. קוניאק צרפתי אמיתי זה המשקה שלא עושה האנג אובר בכלל. הסוטול שלו הכי סבבה. בהצלחה לשתיינים
Gass, אתה הופך את הסיפור להתעללות. יודעים שאתם הולכים לשתות ולא עושים דיאטה? קנו משהו לאכול לפני. פיצה, המבורגר, אפילו סנדוויץ', פשוט להרגיש שובע. לבלוע שומן? מרגרינה? הפסדתי בהתערבות??? אם הם כבר בשווארמיה לא עדיף לאכול משהו טוב? החוק עם הוויסקי ובירה נכון מאוד. בכלל, אם אתם יודעים שאתם הולכים "לערבב" שתייה במהלך הלילה (אני מעדיף להתרכז לפי סוג האלכוהול ואפילו לדבוק בסוג אחד, אבל לפעמים כיף לשלב), תעשו מהקל לכבד. אם לא שמרתם, שמרו מרחק בין שתייה לשתייה.
ערק אשכוליות אף פעם לא נמאס. אני תמיד העדפתי את זה על האבסולוט המריר, או כל וודקה זולה\מזוייפת אחרת. היום אני לא יורד מתחת לוויסקי סטנדרט (תקרית הסמירנוף מאתמול לא נחשבת!), ובדרך כלל מכוון לייגר שהוא המשקה האלכוהולי האוהב עלי. http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/520966/DSCF2129_wa.Xxx הבירה שעושה לי טוב לאחרונה היא טובורג גרין... יאמי!
בד אייפל. נשאר בו חצי ג'ק דניאלס סגור. ג'וני ווקר.. כמעט גמור. ---------------------- רק איכותי. וכשיוצאים אז אבסולוט עם רדבול בשביל לסגור תבסטה.. אה יש לי גם בקבוק צ'ילי זה נחשב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אני עושה פה קאמבק אחרי הרבה זמן... נראה לי דיון מתאים: בירות - הקטע שלי. אני מאמין ששתיתי מעל ל-50 בירות שונות (מותגים שונים, לא כולל לף בראון, בלונד, רדיוס, טריפל, דאבל). הכי טובה, אחרי הכל, היא גינס. מרפי'ז לא הרבה אחריה. לאחרונה התוודעתי לבירה צ'כית נפלאה בשם kozel. מתקתק משהו אבל מטורף. אשכרה טעים אך עם זאת - אלכוהולי מאוד (8 אחוז). מומלץ. בארץ אני לא ממליץ על הניוקאסל כי בד"כ היא מאבדת משהו מהטעם שלה בדרך... יצא לי לשתות באנגליה והיה לזה טעם שונה לגמרי מאשר פה. אני יכול לחפור על בירות עוד שבוע אבל אני אחתוך בשלב זה, כדי שהתגובה שלי לא תחרוג מכמות התווים המותרת (יש הגבלה כזאת באמת, או שהמצאתי אותה?). חוצמזה אני בסה"כ שותה בעיקר בבית ולפעמים צ'ייסרים או וויסקי בפאב. לגבי וויסקי, פעם שנאתי את זה, לאט לאט אני מתחיל מאוד לאהוב ויש אפילו סוגים מסויימים שמסבים לי הנאה רבה (אלכוהול, כמו קפה - טעם נרכש). ג'וני ווקר (כולם חוץ מהרד, כמובן), שיבאס 12, גלנפידיך נפלא (אם כי יקר - גיא, איפה מצאת את הדיל הזה לעזאזל??). חבר מזג לי איזה סקוטש בשם לה-פרויג. משהו מעושן ברמות רציניות. מעולה. פשוט מעולה. הצ'ייסר האידאלי הוא כמובן ה-Y צ'ילי, שגם מביא הרבה גאווה למדינה (המצאה ישראלית). פשוט גאוני. צ'ייסר כזה לפני כל בירה ואתם גומרים את הערב באמת בסבבה. חוצמזה בתחום הצ'ייסרים אני תמיד אעדיף וויסקי על וודקה או טקילה. אם אני הולך על קוקטייל זה רק משהו מאוד חזק, סטייל הראסטי-נייל (דרמבוי+וויסקי?). מתחת לזה, זה רק בחתונות ובמקומות שאני לא משלם כסף... ומעל הכל, המשקה הכי טעים ששתיתי, ואני אהיה מאוד שמח לשמוע אם עוד מישהו טעם - קרם דה קטאלאן. כמו שאתם יכולים להבין זה משקה קרמי (בסטייל של הביילי'ס המעולה) אבל עם טאץ' אחר. טעם באמת מיוחד והמשקה האידיאלי לשתות אם סתם בא לך משהו טעים, בבית. לא ראיתי את זה בשומקום בארץ, אני מייבא אישית מברצלונה (אין מצב שמישהו שאני מכיר נוסע לשם ולא יביא לי). טוב, די לחפור.
מצטרף לאיתמר (נכון?), טובורג גרין זבל של בירה. דל פיירו (אלוהים אני חלש בשמות, רואים איזה השפעות יש לאלכוהול? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ), מה זה בד-אפל? זה סוג של Applejack? (משקה לא רע). פולדש, קודם כל הדיל הזה ליד העבודה שלי, בהרצליה פיתוח. אתה מוזמן לקפוץ לבקר, נשב על ארוחה טובה ואז אני אכיר לך את המקום. שתית לפרויג? אוי, נפלא! אם אני לא טועה זה אחד מהוויסקים שמיוצרים באיילה (אי סקוטי שבו מיוצרים הוויסקים הטובים בעולם, ונמצאים שם 14 בתי זיקוק בלבד!). שתיתי באמת כמות קטנטנה ממישהו שהיה חבר של אימא שלי לתקופה קצרה והיה איש וויסקי ותיק, זה היה גאוני. הוא גם זה שנתן לי גלנמוראנג'י, נתן לי את הבקבוק שנשאר בו ממש מעט, מעדן, תענוג. שיבאס... זה וויסקי טוב, אבל לא מדהים. הערסים הפכו אותו לאוברייטד. מה שכן, לפני שנתיים לחבר שלי היה יום הולדת ובוא נאמר... שהוא בא ממשפחה מבוססת מאוד ופתחו שם שיבאס בין איזה 20... אדיר.
גיא, אני אחשוב על ההזמנה שלך להפרויג באמת נהדר. האמת שהוא יחסית נדיר בארץ אז אני ממליץ למי שיוצא כבר להגיע למקום שיש בו אותו - לטעום ובדחיפות. מה שכן, זה בהחלט לא וויסקי לצ'ייסר או בכלל להשתכרות. יש לי כמה בקבוקים של שיבאס 12, עם ותק של בערך 20 שנה (סבא שלי לא אהב וויסקי אבל הביאו לו תמיד). נראה לי שווה טעימה
פולדש, באר שמחזיק לפרויג להערכתי לא ימכור אותו בכוס בסכום של שלוש ספרות (לכל הפחות, בסכום המתקרב לכך) אבל אין ספק שזו חוויה שמימית. לצערי רוב החברים שלי גרים לבד או בבתים בלי הרבה אלכוהול ולכן נדיר שמזדמן לי לטעום וויסקי יוקרתי. בשישי שתיתי ג'ים בים לבן וגיליתי לשמחתי שהוא לא איבד מהטעם שלו. כולם מתלהבים מג'ק דניאלס כוויסקי אמריקאי טוב, ג'ים בים לבן לא ממציא כלום אבל הוא זול מאוד (עלה לי 30 ש"ח לכוס, כמעט כמו בירה!) ובאמת טעים, אני אמנם תמיד אעדיף וויסקי עם טעם "פירותי" בעוד שג'ים בים, כיאה לברבון, מופק מתירס, אבל הוא באמת קליל וטוב, כאמור במחיר מצחיק.