א. תתפלאי לשמוע כמה הביטוח לפעמים עוזר. ב. כסף לא קונה אושר, כי ברגע שבן אדם חולה במחלה שאין לה מרפא גם אם יהיו לו מלייארדים בבנק מצב רוחו לא יהיה משועשע. ג. כסף זה מרכיב חשוב בחיים, הבריאות עולה עליו פי כמה וכמה.
ריקי: לירן צודק. בריאות יותר חשובה מכסף. וכסף - לא תמיד מביא אושר. את חושבת שכל מליארדר הוא גם אדם מאושר? אני יכול להראות לך חסידי ברסלב חסרי כל ששמחים בעולמם וטוב להם יותר מהרבה אנשים. הקשר ביו אושר לעושר הוא קלוש. איך שרו הביטלס בזמנו: CANT BUY ME LOVE . כמה נכון.
תגידו לי אתם נורמאליים ? מזה היציאות האלה ? לכו לכו יא פולנים\רומנים כבדים כסף זה מרכיב חשוב בחיים, מי שלא מבין את זה טיפש. בלי כסף לא תקנה לחם וחלב, בלי כסף לא תשים בגדים על הגוף שלך, בלי כסף לא תהיה לך קורת גג. במידה ולא יהיה לך את כל זה, גם ראש לישון כפיות עם בחורה לא יהיה לך. ובוא אני יספר לך, סבא שלי שחלה במחלת לב נדירה, ואף רופא בארץ לא הסכים לנתח אותו. ניצל בזכות כסף, בזכות הון תועפות שאבא שלי הוציא כדי לממן לו ניתוח בחו''ל. אז כן, כסף מספק לך בריאות וגם... יום הולדת 76 לסבא שלי. בסך הכול משפט משעשע יא נסחפים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לא יעזור לך כלום: לכי לחרדים, ותראי משפחות מאושרות עם מקרר ריק. אושר זה דבר נפשי, לא פיזי, כמו שאהבה זה עניין נפשי, ולא סקס כמו שמראים לכם בסרטים. לגבי רפואת לב שהזכרת כאן: הרמה כאן לא מביישת אף מדינה אחרת, כולל ארה"ב. מקרים נדירים תמיד יהיו, וטוב שאצל סבא שלך זה הסתיים בהבראה מלאה.
היי, לא אמרתי שעדיף סרטן ומליונים. אני גם לא מעדיפה כסף על בריאות. אבל להבדיל ממכם אני מעריכה את הכסף ואת מה שזה מביא לך בחיים. מבחינתי זה כל הדברים שציינתי, גם השכלה אקדמאית למשל. לבוז לכסף, זה לא.
ריקי: בלי נדר בקיץ, את טסה לאמריקה. אני מציע לך ללכת לקהילות של האיימיש, הם חיים שם בלי טכנולוגיה, לפעמים בלי חשמל, אין טלוויזיה ומחשב, אין טדי ויציע ג', והם מאושרים עד הגג. כסף זה לא דבר רע בהכרח, אבל להגיד שמי שאין לו כסף הוא אומלל? לא נכון. רוצה דוגמא הפוכה? בבקשה: ארקדי , הוא לדעתי האדם הכי אומלל בארץ. זה בן אדם שיש לו הכל פיזית, אבל הוא אדם בודד, ללא חברים, ולדעתי גם בלי אהבה. לא הייתי רוצה להתחלף איתו בחיים. נניח שיש לך עכשיו 5 מליון דולר - אז מה? את תאכלי 10 סטייקים ביום?
דיי, חאלס חאלס חאלס. זה נגרר כבר לשטות. הפכתם משפט משעשע לטרגיות של ''האידיאולוגיה ''שלי כביכול. אני לא הייתי מחליפה את הנשיקה של החבר שלי בעד סכום שבעולם, או את הבריאות שלי, או את המשפחה שלי. לא לבלבל תשכל כאילו אני בחשיבה קפיטליסטית מטורפת. עצם העובדה שאני מעריכה את הכסף ואת מה שזה מקנה לי בחיים, ולא בזה לו. לא אומר שיש לי סדר עדיפויות מטורף.
שמעו משפט,ואם זה לא קורה לכם אני מניאק =]. "אם תחייג מספר שגוי הוא בחיים לא יהיה תפוס". מה אתם אומרים חח...