השופט הבינלאומי אלון יפת קיבל מאופ"א את תג השיפוט A,מדובר בדרגת השיפוט הגבוהה באופ"א שתקנה לשופט אפשרות לשפוט בליגת האלופות,אולי כבר השנה,וגם במונדיאל הקרוב. מתוך ספורט 5
משחק לציון 70 שנה אני חושב להתאחדות הפורטוגלית...היה המשחק הראשון של דקו במדי פורטוגל...נגד ברזיל...גם זכה להרחיק את רוברטו קרלוס : )
להרחיק שחקן במשחק ידידות זה טימטום (לא יודע מה היה האירוע אבל אני מאמין שרוברטו קרלוס לא עשה משהו מיוחד).
אם כבר מדברים על המשחק ההוא. פורטוגל ניצחו 2-1 את ברזיל עם כל הכוכבים. ההרחקה של רוברטו קרלוס היתה מוצדקת,הוא דחף את יפת עם הכתף. אגב,תצוגת השיפוט של יפת היתה די חלשה באותו משחק והוא זכה לביקורות בתקשורת הברזילאית והפורטוגזית.
אמממ צר לי לאכזב אנשים הוא לא השופט הטוב בארץ הוא שופט בעל רמה הוא שופט מצוין אבל מאיר לוי הוא השופט בארץ זאת עובדה ואני אומר לכם את זה מתוך הבנה בנושא השיפוט.
זכותך לא להסכים הרבה אנשים אומרים דברים ואני לא מסכים איתם בתור שופט אני אומר לך את דעתי לאלון יפת יש תכונות טובת הוא שופט טוב מאוד אבל מאיר לוי הוא השופט הכי טוב בארץ.
ואת זה אתה מבוסס על מה על היכרות מעמיקה עם החוקי הכדורגל? אני מבטיח לך למרות שכולם פה אוהדי כדורגל דגולים הם לא ידועים חצי מחוקי השיפוט אני שופט אני יודע מה זה מאיר לוי הוא בעל ההבנה הכי גדולה בתחום החוקה הוא בעל ישות במגרש והוא בכושר טוב אלה המדדים לשופט טוב לא כמה אוהבים אותו אני יגיד עוד פעם יפת שופט מעולה אבל לא הכי טוב בארץ
מאיר לוי שופט טוב אבל אלון יפת יותר טוב. שופט שעושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא זה אסף קינן שאני לא סובל אותו.