בזמן האחרון אני משתגע שאני רואה דברים שאנשים עושים....אז הנה לדעתי כמה סוגים של אנשים שצריכים להרוג: -ישראלים שמדברים במבטא אמריקאי -אנשים שמתעצבנים על אנשים אחרים ואומרים 'כל כך ישראלי' -אנשים שמוחאים כפיים בסרטי קולנוע ובנחיתה של המטוס והנה כמה מבלייזר חחח: -אנשים שלובשים סנדלים עם גרביים -אנשים שגוססים ומבקשים המתת חסד [חחחחח זה אחד החזקים] -אנשים שקוראים את מדור הכלכלה בבוקר במקום הספורט [חחחח זה לפעמים אני עושה] ולא זוכר כרגע עוד... אתם מוזמנים להוסיף
צריך להרוג את כל האידיוטים (או במילים אחרות, קיבוצניקים, או סתם מתלהבים) שבאים עם החולצת סוף מסלול שלהם ליציאות, דהיינו מסיבות, פאבים... זה כל כך מפגר! הקיבוצניקים האלה שמעו פעם על קניון? קחו 200 שקל, קנו חולצה מכופתרת יפה ושלום על ישראל!
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx חזק. אנשים שיושבים באוטובוס וחושבים שהם במסעדה ומוציאים את כל המאכלים המסריחים בעולם. אנשים שרואים מישהו יושב עם נרגילה ואז מבקשים "שאחטה".
מה הקשר? מה אתה חי בסרט? עזוב שרוב הקיבוצים מתפרקים או על הסף בימים אילו, אבל אתה טועה בגדול.. נכון, פחות לובשים מותגים וכו', אבל מפה ועד לחשוב שקיבוצניקים חיים בשנות ה-60 זו טעות חמורה.
אלה בעיקר קיבוצניקים שעושים את זה, אבל לפעמים סתם מתלהבים שרוצים לומר "תראו איזה בדיחות פנימיות רצות ביחידה המובחרת שלי!". כמובן שבהרבה פעמים זה יהיה סתם איזה טמבל שעשה מסלול של חודש וחצי...