הרבה מאוד מאמנים נמצאים תחת לחץ אדיר לרצות את הבעלים והאוהדים.לטעמי יש מאמנים בודדים שהם חסיני פיטורים, כגון אלכס פרגוסון, ארסן ונגר ודיוויס מוייס. אז מי בכל זאת יהיה הראשון שיצטרף למעגל המובטלים? אני מהמר על גארת' סאות'גייט.
לטעמי זה יהיה כריס האצ'ינגס. סגל נחות מקצועית, חוסר ניסיון בליגה הראשונה וטייטוס ברמבל יעשו את שלהם. לא שאני חושב שיש מאמן אחר שישאיר אותם בליגה, אבל מישהו צריך להיות השעיר לעזעזל. אגב על פי חברות ההימורים, סמי לי, יול(1/4) האצ'ינגס, קרבישלי( 1/5) וסאות'גייט הם בין המובילים לקבת את ה Axe ונתון מענין הוא שרוי קין נמצא יחד עם פרגי במקום האחרון ברשימת המאמנים שלא יסיימו את העונה עם יחס של 1/55.
אני מסכים איתך אריאל וחושב שסאות'גייט יהיה הראשון שיימצא את העצמו מחוסר עבודה העונה, בנייה לא נכונה לדעתי של הקבוצה בקיץ, הקהל לא בא לעודד, הביתה גארת', לך תתאמן על פנדלים
יול או סאות'גייט, כי בסופו של דבר זו שאלה של סבלנות של הנהלה. לשני הצדדים יש סבלנות יחסית, את האצ'ינגס לדעתי לא יפטרו בשלושת החודשים הקרובים, פשוט כי בעונה שעברה דייב ווילאן הראה סבלנות גם כשהקבוצה שלו צעדה בגאון לעבר הקו האדום.
בכלל צריך לזכור שמדובר באנגליה ולא בישראל. אומנם הגיעו כמה בעלים זרים וקפריזיונריים לכמה מועדונים, אבל באופן כללי בעלי קבוצה אנגלים נוטים לתת קרדיט רב למאמנים שהם מעסיקים. כך שגם אם העניינים בקבוצה כלשהי ילכו באופן מחורבן למדי אני לא רואה מישהו שיפוטר לפני... ינואר בואו נגיד. ואם בכל זאת אני אהיה צריך לבחור מישהו אני אצטרך ללכת עם סאות'גייט או סמי לי, שני מאמנים שבנו סגלים לצ'מפיונשיפ כשהקהל והבעלים שלהם מצפה לקצת יותר מזה. הפער בין הציפיות המוגזמות ליכולת הדלה בפועל יהיה בעוכריהם.
אני מאמין שסאות'גייט יהיה הראשון שיפוטר, אחריו סמי לי. אני לא חושב שיול יפוטר מהספרס אלה אם כן תהיה עונה קטסטרופלית שבה טוטנהאם תסיים אחרי המקום השביעי.
אני חושב שסמי לי הוא הראשון שיפוטר, כי אחרי המשחק היום זה נראה גרוע מאוד, ואם הוא ישאר אני חושב שבולטון תתמודד על הישארותה בליגה ולא על מקום באירופה.