מה אתם חושבים? ברקובי'ץ העונה יהיה שחקן מפתח רציני בסיטי - ויהיה המנהיג שלהם או לפחות שחקן הרכב--- או הוא יהיה עוד שחקן ספסל? האם אתם חושבים שקיגן באמת מעריך אותו ולמרות הסגל העמוס והצפוף של סיטי הוא ישחק הרבה? והאם הוא גורם חשוב בסיטי?
אני מאוד לא אוהב את הרכישות של קיגן הוא קנה יותר מידי שחקנים התקפיים ולכן תפקידו של ברקוביץ בהרכב מעורער
כן..... גם אני לא מבין את הרכישות הדביליות שלו... שחקנים טובים הוא קנה זה בטוח- אבל במקום לחזק את ההגנה הוא חיזק את ההתקפה עוד ועוד..... טוב אבל זה דיון על ברקובי'ץ... אז מעכשיו נדבר רק על ברקו'..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לדעתי הוא לא יהווה גורם משמעותי בעונה של הסיטי. מהסיבה הפשוטה שהוא שחקן עדין מאוד, שנפצע יותר מקרייג בלאמי ומייקל אואן ביחד... אז כשהוא ישחק הוא יהיה אחלה... אבל הוא פשוט לא ישחק רוב הזמן...
לדעתי ברקוביץ הוא הקשר הכי חכם וטכני שיש לסיטי והוא יהיה שחקן הרכב ראשון ומשמעותי בקבוצה. קיגן מאוד מעריך אותו וזה יוסיף אבל לא רק בגלל זה כי פשוט לדעתי הוא עדיין יכול לתרום הרבה לקבוצה ברמה הזאת.
אני מסכים עם פולדאש, אם בליגה הראשונה הוא נפצע כל 3-4 משחקים אז מה יהיה בפרימיר לי, יש שמה שחקנים "עדינים" כמו פטריק ויירה, רובי קין...הם "ישמחו" לטפל בשחקן כמו ברקוביץ'...אבל..אסור לשכוח שהשחקן השני בעמדה שלו(בנרביה ) הוא בן 35...
אני חושב שכולכם טועים. קווין קיגן מעריך מאוד את היכולת של אייל ברקוביץ ובונה עליו לעונה הבאה. עם תשימו לב תראו שקיגן לא הביא אף פליימייקר ( פרט לבנארביה שכבר היה בקבוצה ), מכיוון שהוא בונה על אייל ועלי בעמדה הזו. אייל הוא אחד המוסרים הטובים בעולם וקיגן הביא המון חלוצים שידעו לתרגם את המסירות שלו לשערים. אני חושב שאייל יקבל את הצ'אנסים שלו וכבר בתחילת העונה ואני מאמין שהוא גם ינצל את הצ'אנסים האלה.
ברקוביץ' קישוט?! איזה שטיות...הרי קיגן בונה את הסגל שלו סביב אייל ועלי בנרביהה...מי שיכל לראות שנה שעברה ת'כתבה על אייל...ראיינו שם גם את קווין קיגן....איך הבנאדם מעריך את אייל...וקיגן עבר את כל הטופ של הכדורל האנגלי שיכול להיות... אז מאיפה השטות הזאת ברקוביץ' קישוט?!