באמת הגיע הזמן זה היה צריך לקרות לפני שנתיים אם המשפחות של האסירים ירצו לראות את האסירים שיאפשרו גם להורים של שליט לראות את גילעד
סלחו לי על הבוטות, אבל התנהלות התקשורת ב"עסקת הקלטת" של גלעד שליט פשוט מעוררת בי רצון עז להקיא את נשמתי. די, די, אלוהים ישמור, תנו למשפחה הזאת קצת שקט. אורבים כמסתערבים בכירים לסבו של גלעד, לאביו, לא נותנים להם לנשום, מצמידים להם מיקרופונים. העיקר שאצלהם יהיה הסקופ הבלעדי האם הקלטת תשודר לציבור או לא, או לחילופין פרטים כלשהם על הקלטת. אני יודע זה קשה אבל קצת, ממש קורטוב של טאקט, של סנטימנטליות למצב שבו עומדת המשפחה.
Dimitar Berbatov נכון והתרעמתי פה על איך התקשורת נהגה בעניין רונה רמון ואיך היא למדה על האסון שבנה נהרג מצלמי התקשורת שהתגודדו מחוץ לביתה עוד לפני שגורמי צה"ל הרשמיים הגיעו אליה, אבל במקרה הספציפי הזה יש לזה גם פלוסים והמשפחה בעד הפלוסים הללו, ככה עניין גלעד שליט עומד בראש הכותרות,גורם להד ולחץ ציבורי גדול עוד יותר הקורא להחזרתו של גלעד שליט בכל מחיר. עריכה: עולה השאלה האם צריך לפרסם לפומבי את הקלטת עצמה ופה ולמרות הרגש המציצני והסקרנות הגדולה כדאי אני חושב שלא ולשמור על הפרטיות המשפחתית ולפחות עד שהוא יחזור הביתה(אמן). יכול מאוד להיות שדווקא רשת זרה יכולה לפרסם זאת לו החמאס ידליף את הצילומים ובמידה ושהעניין הזה לא סוכם במשא ומתן.
לדעתי זאת היתה טעות לפרסם את הקלטת (אני אישית לא ראיתי את הקלטת, ולא ממש בא לי לראות, אני רק שמח לדעת שהיא מוכיחה שהוא חי ובריא), אבל אני מבין את המשפחה שרצתה לפרסם כי אחרי הכל היא מבינה שזה יוסיף ללחץ הציבורי על הממשלה ע"מ לשחרר את גלעד שליט.