הרבה פעמים עוברות בפורום הזה שאלות ודיעות על אלכוהול. היה דיון בירה שאפילו התארך למדי אבל לא היה כאן דיון מלא על אלכוהול באופן כללי על כל נספחיו - הוויסקי (הפייבוריט החדש שלי), וודקה, טקילה, ליקרים, סיידר, איילים, ספיריטים למיניהם ואפילו קוקטיילים (אני לא ממש מזמין כאלה, אולי במסעדות סטייל מוזס שיש לה קפה חם עם ליקר קקאו, חזק מאוד!). גם על בירה כמובן אפשר לדבר פה.. אבל הנושא די נחרש לדעתי. אז אני לאחרונה ממש בקטע של וויסקים, בפאבים בדרך כלל אני נאלץ להזמין את הזולים יותר משיקולים כלכליים (מלבד אירועים בהם אני מפנק את עצמי במשהו קצת יותר יוקרתי), אני מצאתי שה-blended האיריים בדרך כלל עושים את העבודה. ג'יימסון הוא קלאסי, סטנדרטי, נקי, נדוש קצת אבל בטח יותר טוב מ-J&B (מה אני, ערס?). טולמור דיו איפה שיש גם כן סטנדרטי וקצת מתקתק, ומבין האמריקאים אני באופן אישי מעדיף את הג'ים בים הלבן. ג'ק דניאלס, איכשהו עוד לא יצא לי לטעום בימי חיי. הרוב מזמינים ג'וני ווקר אדום ולדעתי חבל על הזמן, הוא הרבה פחות טוב מאלה שציינתי והוא בסך הכל וויסקי הכי בסיסי שיש תחת המותג ג'וני ווקר. השחור סביר (אם כי בעיניי גם לא מצדיק את המחיר) והכחול ומעלה אלוהיים. מבחינת הסינגל מאלט, כאן אי אפשר לטעות וחייבים ללכת על מה שסקוטי. הגלנים למיניהם מעולים. גלנליווט וגלנמוראנג'י אדירים. כשאני ב"צ'ייסר" באלנבי אני אף פעם לא מפספס הזדמנות לקחת צ'ייסר גלנפידיך ליד הבירה ב-18 ש"ח בלבד. לי קנו גם סקוטץ' סינגל מאלט בשם "Balvenie", שבהתחלה הייתה לו מליחות די כבדה אבל אחרי שפתחתי אותו ונתתי לו קצת לנשום, הוא התאזן ומדי פעם אני מתפנק בו בערבים גשומים. מבין השאר אני כבר אשאיר לכם כי די חפרתי, רק אומר שקניתי לאחרונה אבסולוט מתובל בפטל, שם אותו עם מיץ פטל או חמוציות טבעי וזה נפלא, לא מרגיש כמו וודקה (שאני לא אוהב למרות שפיתחתי יכולת ספיגה לא רעה שלו). במועדונים זה מצויין כי זו שתייה קלילה ולפני שמבינים מה קורה... הראש נתפס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx יאללה, שתפו.
יש לי גם בבית אבסולוט עם פטל, יחד עם אבסולוט וניל וגם אבסולוט רגיל לגבי וויסקי, אני לא שותה יותר מדי כי אני אוהב בירות, אבל אם כבר מדברים על וויסקי אז גלנמורנג'י הוא אחד הטובים והחזקים לדעתי.
וודקה בשבילי זה רק נקי, לא אוהב את כל סוגי הערבובים למיניהם, הוודקה הכי טובה שאני מכיר היא זוברובקה אם מישהו מכיר. (די מוכר). בירה אני לא אוהב כהות כמעט בכלל.
איך אפשר לשתות וודקה וניל? דוחה פשוט. אני באופן כללי מתקשה להתחבר לוודקה, הטעם של זה גס בעיניי ונטול סטייל ועידון.
יש לי בבית בקבוק של grey goose (מישהו מכיר?). מחפש סיבה טובה לפתוח אותה. בגדול אני לא חובב מושבע של אלכוהול, פה ושם בירות, ואולי גם וודקה...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx made in poland, וודקת הביסון הנפלאה של פולין. שתיתי אותה גם בפולין וגם בארץ עם בקבוקים שהבאתי לארץ, שאתה מערבב את זה עם מיץ תפוחים אתה לא מרגיש בכוסות הראשונות פשוט כלום, הראש נדפק לך הרבה יותר מהר מאשר בוודקות אחרות. פשוט וודקה אדירה. אם היא הייתה נגישה בארץ כמו הסמירנוף והפינלנדיה אני בטוח שהייתי מעדיף אותה.
ברדני 777 של קרמל. איך הוא? ושאלה של מתחילים. נגיד שיש לי בקבוק סגור (ברנדי) מלפני 7 שנים פחות או יותר. אפשר עדיין לשתות אותו?
אני חושב שאני לא חובב מושבע של אלכהול למעט בירות, שהן מעדן מעולם אחר... http://img88.imageshack.us/img88/4584/paulanerkn0.Xxx
כמובן שבירות זה נפלא. אבל וויסקי, כשלומדים לשתות את זה, איך לתת לטעם הנפלא להיתפס בחיך... הממממ.... הצלחתי לגרות את עצמי באמצע העבודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ברנדי 777 משקה עלוב למדי ואם כבר בברנדי עסקינן נסה את הקוניאק הצרפתי. לגבי תוקף ותפוגה אם הבקבוק היה מונח במקום מוצל והנוזל שבפנוכו לא עכור אז הוא בהחלט טוב לשתייה.. לגבי הטעם האישי שלי במשקאות המזוקקים..אני הכי מעדיף קוניאק מסוג קורוואזיה.יין אדום תמיד רק קברנה סוביניון ובמשקאות הלבנים סמירנוף נקי קפוא או עם קרח
וודקה צרפתית מעולה ומשובחת .. אחת הנחשבות בעולם . בעיקר בגלל שהיא מיוצרת בחבל הארץ קוניאק שבו מיוצרים הקוניאקים הכי טובים בעולם.