לכל אחד מאיתנו יש מאכל שהוא הספיישל וואן שלו. לא, אני לא מדבר על ספגטי שניצל ציפס וכו'". לא שבאלה יש משהו רע, גם אני אוהב אותם, אבל תכלס כך גם רובינו. אני מדבר על משהו אחר, כזה שמאפיין את אותו הבית, כזה שרק האמא שלכם יודעת להכין, המאכלים שאמא מכינה רק שבאמת בה לה לפנק את המורעבים. לפעמים זה מגיע מהדברים המסובכים ביותר, לפעמים דווקא מאלה שהכי פשוט להכין אותם. בקיצור, אני אתחיל. בימי שבת בעיקר, עוף ממולא כשמלבד מה שממלאים בתוכו, אמא שלי שמה אורז מסביב שהופך לקירספי כזה אחרי שעתיים בתנור. לפעמים גם מוסיפה חתיכות בצורת ריבועים קטנים של תפוחי אדמה. יאללה, אל תהיו כבדים, וגם כי באמת שכבר הייתי רעב כשפתחתי את הדיון הזה. שתפו אותנו כאן במאכלים מיוחדים, כאלה שבאמת יוצאי דופן. בהצלחה. סליחה. בתיאובן.
דג עם גרגרי חומוס של יום שישי. המרוקאים יודעים על מה אני מדבר. http://a31.idata.over-blog.com/500x375/0/31/56/86/s__rie_50_045.Xxx לקח לי זמן עד שמצאתי תמונה שקרובה לדבר האמיתי שסבתא עושה. במקרה הזה עם סלמון... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אחלה דיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מאכל מיוחד שאני מכין מידי פעם, מעולה לחורף. קוסקוס עם שעועית ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות+ צ'ילי ובשר טחון. מאכל פשוט מדהים, עושה טוב על הנשמה.
http://www.sonneberg-info.de/thueringen/wp-content/uploads/2010/01/thueringer-rostbratwurst.Xxx שי ימזדיין עשית לי תיאבון, הדיון הזה עוד יהרוג את כולנו.
דג טונה לא, המרוקאים לא יודעים שדג טונה צריך לצרוב או לאכול חי. אם מבשלים אותו הרבה, הוא עוד עלול לחנוק באכילה...
נכון. המתכון המארוקאי המקורי הוא עם לוקוס. אני אוהב מאוד פלאפל, דג הרינג בשמן או כבוש, ביצים בכל צורה, גבינות קשות מסוג פרמזן ופאקורינו, תבלינים, וחלות קלועות לשבת.
אורז עם קובה אדום המון זמן לא אכלתי את זה, כמה חודשים לפחות, אבל אני לא מוצא ארוחה יותר טעימה מזאת. גם במיה אני מאוד אוהב אבל המרק של הסלק הרבה יותר טוב. בחייאת ראבאק אין עירקים באייסוקר?
הם מסתתרים.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אגב מאיפה הקטע הזה של הלוקוס? יש הרבה דגים בים ובנהרות, ודווקא לוקוס שהוא אחד מבין היקרים? סביי לא גדלו בחצר המלך...