מכבי חיפה - שטורם גראץ 28.8.02 יציאה לגראץ אוסטריה בטיסה בשעה 07:00 בבוקר חזרה מגראץ ב29.08.02 בשעה 01:20 אחרי המשחק במחיר של $489 המחיר כולל טיסות ת"א - גראץ וחזרה כרטיס למשחק מכבי חיפה - שטרום גראץ המשחק שיתקיים ב 28.08.02 חצי יום סיור באנגלית בגראץ עם ההגעה העברה אל המשחק ולאחריו חזרה אל שדה התעופה דמי רישום, מסי נמל והיטל ביטחון. דמי ביטול מלאים מרגע ההזמנה תשלום מלא במזומן לפני היציאה לפרטיס נוספים והרשה : ICQ-157404077 פלאפון-050703865
נשמות שלי אחרי יום שלם הצלחתי להוריד את המחיר ועכשיו במקום 489 המחיר הוא 469 הנה צרו איתי קשר לקבלת פרטים נוספים
זה לא שקל זה דולר!!! ואני תכננתי לטוס למשחק, אבל לא במחיר הזה.... אני מאמין שבימים הקרובים שחר יוציא חבילות מוזלות יותר... במחיר הזה אני לא נוסע
מנוי ליציע ג' עולה 880 שקל וטיסה לסופיה 469 דולר... אוהדי מכבי חיפה הירוקים, אינכם מרגישים שמר יעקב שחר יו"ר ההתאחדות הישראלית לכדורגל סוחט אתכם טיפה? סוחט את המיץ? הוא מנצל אתכם עכשיו, כי כשמכבי חיפה תתחיל להיכשל אתם תעזבו אותה. אני מציע לכם להחרים את הונדה וולבו (וגם בחיים לא לקנות שום דבר מנענע ולא להתחבר לאינטרנט נטוויז'ן) שילמד מה זה.
נכון..זה סתם ניצול מכבי ת"א: שער 11- 730 ש"ח מנוי.. ומ"חבר"- 510... טיסה למשחק בחו"ל.. $320 דיל רק של אוהדי מכבי..