פתחתי בערך 3-4 שמירות ותמיד רשום לי אותו דבר על ההתחלה: LUZ רוצה לעזוב את לויטה(האיצטדיון יעני המועדון) LUZ מבקש העברה LUZ יורד מהבקשה לעבור ואז איינוגבה השאפתן רוצה לעזוב את בלומפילד איינוגבה מבקש העברה איינובגה יורד מהבקשה לעזוב ותמיד מכבי פ"ת הפועל ת"א מכבי ת"א ומכבי חיפה מציעים על שכטר ועל בן דיין וביתר על קלמי סבן זה מעצבן מישהו יודע איך לפתור את זה? נ.ב. לפני שפירמטי את המחשב שלי היה לי את ההורדה(היה דיון)על תלבושות ליגת העל.. שלחתי לעצמי את זה(היה לי עותק של זה במחשב של אחותי)ושלחתי באייסקיו מה עושים?שינתי את הסקין יש לי את הגרפיקה הישראלית,טלאי,פרצופים,סמלים עכשיו רק חסר תלבושות נ.ב. אני יודע שאני חופר אבל למה לביתר יש ממוצע של 8000-7000 לכל משחק ?(חוץ ממשחקים נגד סכנין מכבי תל אביב הפועל תל אביב ומכבי חיפה)ולמכבי 15000-14000 להפועל תל אביב 11000 ולחיפה 9000-10000?הרי לביתר יש את הקהל הכי גדול אז למכבי תל אביב אז למכבי חיפה ואז להפועל תל אביב.. אני חדש ואני רוצה להבין..תודה לעוזרים וליועץ מהמשחק החופר....
גם לי זה קורה כל שמירה צ'לסי קונה את פנדב, ברצלונה את דייגו, ואינטר את ריקרדו מונטוליבו, רוסינה, ויסנטה וקוורסמה