רבע גמר 1) סיטי/ריאל - יובה/ליון 2) לייפציג - אתלטיקו 3) ברצלונה/נאפולי - באיירן/צ'לסי 4) אטלנטה - פאריז חצי גמר מנצחת 1 - מנצחת 3 מנצחת 2 - מנצחת 4 המשחקים בפורטוגל, גומלין שמינית גמר שנותרו במגרשי הבית של הקבוצות.
אטלנטה פשוט משחקת טוב יותר מפאריז וגם לצרפתים אין אף משחק רשמי ממרץ פרט לגמר גביע. מה שכן אטלנטה יכולה להיות נאיבית, אבל כולנו זוכרים את החירבונים של פאריז במעמד הזה.
לא ראינו אותה עד עכשיו נגד כישרונות על כמו שיש בפסז', אבל בכל אופן בטורניר של משחק אחד הכל יכול להיות. בלי קשר למי אנחנו חושבים שעדיפה.
חצי גמר: ריאל-באיירן אטלנטה-אתטליקו גמר: ריאל-אתטליקו מנצחת: ריאל אבל אם נהיה רצינים לרגע,באיירן בכושר הכי מפחיד באירופה,במיוחד לבנדובסקי שלא מפסיק להבקיע. באיירן תגיע לגמר בקלות ושם זה לא משנה מול מי היא תתמודד.
לא חושב שאני יכול להתמודד נפשית עם משחק נגד כריסטיאנו, וזה היה חייב לקרות מול ברנבאו מלא ששואג את שמו ואולי כמה אנשים מזילים דמעה, לא בפורטוגל במשחק ללא קהל. אהה, כן, אנחנו לא נעבור את סיטי (ולכו תדעו אם יובה למרות האליפות שבדרך לא תהיה פקעת של לחץ לפני ליון). יש את כל הסיסמאות “אנחנו ריאל מדריד” ויש את המציאות. גם חלק מהמיתוס של לשחק עד הדקה האחרונה וה-ווינריות, כמובן שזה קשור בשחקנים. עם רונאלדו הייתה אופטימי קצת יותר אבל לא בהרבה. וכששחקן ההתקפה הטוב ביותר שלנו לא ישחק - סרחיו ראמוס מושעה - המשימה תהיה קשה פי כמה. המנהיגות, כוח ההרתעה וגם המצבים הנייחים. לא הייתי מצפה שנשמור נגד סיטי על שער נקי וגם ככה עלינו לכבוש פעמיים אבל זה מסובך מאוד. כשכל העונה אתה רואה כדור שינה מול הנמושות של ספרד אז ברור שזה משפיע גם אם המוכנות והמוטיבצייה יהיו שונים. זידאן יהיה חייב להפתיע, אסנסיו-הזאר-בנזמה זה לא יספיק (רגע האמת של הבלגי, לפחות שיישחק טוב), אולי אפילו להפקיר את האמצע. לא שמעתם אותי אומר את המשפט הזה מעולם אבל יחי הליגה. אליפות תספק אותי והשאר זה בונוס. לגבי היתר - הייתי אומר שמברוק לאתלטיקו שזכתה להגרלה נוחה (לייפציג בלי ורנר המגעיל והיא בפגרה הרי), ואז אתה נזכר בכל המוקשים בשנים האחרונות ושהם עברו את ליברפול. אף קבוצה לא תרצה לקבל אותה בהמשך. הגיע הזמן שזו תהיה העונה של פ.ס.ז' למרות שכרגע אני עם באיירן גם נגד ברצלונה ומסי האלוהי.