כל פעם ששנה חדשה מגיע ומחליפים מס', אני נזכר בדברים הקטנים שמביאים לי טעם בחיים. הדברים הקטנים האלה שלא משנה מה תעשה, מאיפה תחזור, איזה חרא של יום יהיה לך-הם ישארו שם. בין אם זה מנהגים קטנים כמו ליראות עם אחותך "גיבורים" או להשכיב את האחות הקטנה לישון ולהקריא לה סיפור לילה טוב, או בין אם זה סתם לעשות סיבוב בשכונה ולעלות לאיזה חבר ולהכין פנקייקים. לכל אחד מאיתנו יש פה איזה מנהגים שונים, איזה דברים שהוא נוהג לעשות עם חברים\אחים\אחיות שלא משנה מה יקרה-זה יגרום לו לישכוח מהכל ויעודד אותו קצת, לא משנה מה יקרה לו באותו יום. בתור התחלה-תמיד אני מחכה ללילה להקריא לאחותי את הסיפור הקטן ולראות אותה ישנה 15 דקות, זה מהרגעים האלה שכל הדברים נשכחים ואתה סוף סוף לא חושב על עצמך בלבד. אני שוכח מהכל למשך 15 דקות ורק נהנה לראות את אחותי יושנת.
קטע יפה עם אחותך הקטנה, אח שלי לא מספיק קטן בשביל זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx דברים קטנים וכיפים: -לקום עירני בבוקר. -לנסוע את הירידה בשכונה שמגיעה עד לבית שלי עם אופניים, בלי ידיים, ביום קיצי נעים. וואי..לא עשיתי את זה שנים. -להישען עם הראש על החלון של הרכבת, ולראות את גשם זלעפות בשמונה בבוקר. -לבהות בשמים. -לצחוק עד כלות הנשימה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
שאני מנסה להיזכר עכשיו במשהו שאני כל הזמן עושה אני לא מצליח לחשוב על כלום, על פעם אני עושה משהו אחר. הייתה תקופה שבכלל לא ראיתי טלוויזיה והייתה תקופה שלא שמעתי מוזיקה. הדבר היחיד שעכשיו נזכרתי בו זה שכל שבת המשפחה אוכלת ארוחת צהריים ביחד, זאת הארוחה היחידה שלנו ביחד כי בכל שאר הפעמים ההורים שלי מכינים אוכל ואני ואח שלי אוכלים מתי שאנחנו רעבים, קצת אי סדר אבל מאז ומתמיד זה ככה.
לצחוק עד שכואבת הבטן, לשמוע את אותו שיר ברצף 16 פעם, ללכת לישון עם בוקסר כי חם, ללכת עם לישון עם מעיל כי קר, להסתפר, להדליק את הדוד שעתיים לפני שמתקלחים, ולעמוד מתחת לדוש חצי שעה, לא לאכול כלום יום שלם ולטרוף חצי בית, ללכת לישון שיכור, ללכת לישון, להשתכר, לפלרטט, לשחק כדורגל עם החברים הכי טובים ולהתנהג שוב כמו ילד בן 10, לקבל מילה טובה מאבא, להוציא ציון טוב במבחן שחשבת שתיכשל בו, לרדוף אחרי חתולה למרות שאתה יודע שלא תשיג אותה, לקום בבוקר עירני, למצוא משהו אחרי שאיבדת אותו וכבר שכחת שהוא קיים, לחטוף קריזה על החדר המסריח והמבולגן שלך ולסדר את כולו בבת אחת, לעזור לאמא בקניות, ללמד את אחותך התינוקת דברים שהיית רוצה שילמדו אותך כשהיית בגילה, לדבר בטלפון שלוש שעות ברצף ולנתק בתחושה שלא מיצית, לבוא לבצפר בכיף... אתם יודעים, הדברים הקטנים האלה שבונים את המציאות שלנו
בדיחות פנימיות בין חברים. מקלחת חמה בחורף. לחשוב על שיר,לפתוח את הרדיו ולשמוע אותו. לקום ב-5 בבוקר ולראות שנשארו עוד כמה שעות לישון. שער של הקבוצה שלך בדקה ה-90[שער ניצחון מן הסתם]
אני כמעט כל יום אחרי הצהריים מסתובב עם החברים שלי, כמובן שכל זה כולל בדיחות פנימיות ולא פנימיות, סיפורים מצחיקים וכו'.