בואו נגיד ככה, כולנו אוהדי כדורגל, ולכולנו יש קבוצה אחת ורק אחת בלב. ( אף פעם לא הייתי חסיד גדול של אלו שאוהדים מספר קבוצות, זה פשוט טימטום). אין דבר יותר משפיל לאוהד ריאל לכתוב לדוג', MADRID CABRON BARCA EL CAMPION . או כל מיני משפטים בסגנון, אז חשבתי על כך שיבוא לפה אוהד של קבוצה אחרת לא של ריאל ויתערב איתי, שכך, אם הקבוצה שלו מנצחת ושלי מפסידה, הוא יערוך לי חתימה ואני אתחייב לשים אותה למשך 3 ימים שלמים וכמובן להגיב ולא להיעלם סתם כך. ואם הקבוצה שלי תנצח ושלו תפסיד, אני יערוך לו את החתימה כמובן לטובת ריאל. תחשבו על זה, זה יכול להיות יצירתי באופן מרענן. גם אתם יכולים לעשות את זה כמובן, אינטר-מילאן,יובה-סיינה,מנצ'סטר-ארסנל,ריאל-ברסה,באירן-שטוגרט. לא חייב מאותה ליגה, אפשר גם לדוג' אינטר-ריאל. לא משנה, הבנתם את הפואנטה. אני אהיה הראשון, מחר יש לריאל משחק נגד אוסאסונה ואני אומר שאנו ננצח, מי מוכן להתערב? אגב, אם 2 הקבוצות מפסידות כל אחד עורך לשני ושניהם שמים, אם שתיהן מנצחות או מסיימות בתיקו אף אחד לא שם.
נו באמת, אל תעשו מזה שוק, זה לא מקום למכירת חתימות או מה שלא ניסית לעשות, כל הקטע פה זה ההתערבות ועריכת חתימת מלאה, לא חלקית.