במהלך חופשת החנוכה ייפתח קורס שופטי כדורגל שיתקיים במכון וינגייט בין ה-6.12 וה-12.12 ומיועד לגברים ונשים בגילאי 16-26, בעלי בריאות תקינה וללא רישום פלילי. מדריכי הקורס הינם שופטי הכדורגל הבכירים בארץ ובוגרי הקורס יקבלו תעודה המאפשרת כניסה חופשית לכל משחקי הכדורגל בארץ. לפרטים והרשמה: איזור השרון, זלמן ברקו. טלפון: 052-3109999 איזור הצפון, יוסי כהן. טלפון: 052-2664694 איזור המרכז וירושלים, שי אוסדון. טלפון: 054-4205655 איזור הדרום, יעקב מדינה. טלפון: 052-4709144 ------------------------------------------------- זה פורסם לפניי כמה ימים ב'ידיעות אחרונות'. מי מתכוון ללכת ולנסות... ?
"ובוגרי הקורס יקבלו תעודה המאפשרת כניסה חופשית לכל משחקי הכדורגל בארץ." שווה! ... ... ... לא. אבל בכל זאת נשמע נחמד, איפה השופט שלנו שצחק על פלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
הייתי רוצה ללכת לקורס שיפוט או קורס אימון, אבל קורס אימון זה מן הסתם אחרי הצבא... מי מכאן חושב על אפשרות ללכת בחנוכה לקורס השיפוט ?
כן אבל מה כבר אוכל לאמן בגיל כזה ? אני אומר כדי שזה יהיה רציני, אז... =] המשתמש פאולו_מלדיני - אשמח אם תוכל לספר על זה, קצת פרטים קצת עניינים. :]
הקורס העיוני אורך כ-4 ימים, בסופו יש מבחן עיוני. בנוסף צריך לעבור מבחן כושר של 2700 מטר ב-12 דקות. מיד אחר כך מתחילים לשפוט (בהתחלה כמובן בתור קוונים). והדבר החשוב ביותר-הכסף. בהתחלה זה 120 לשופט ו-90 לקוון. תעשו את זה כפול 2-3 משחקים בסוף שבוע, יופי של משכורת לצעירים.
אתה באמת עבדת בזה? יענו עשית מזה כסף?. מה הרמה של המבחנים , גבוהה ? קשה לעבור או שאם אתה משקיע מעט אתה עובר תודה
אני עובד בזה עכשיו, התחלתי רק בסוכות האחרון (ואני מצטער על כך שהתחלתי רק בכיתה י"ב). אם משקיעים מעט ולוקחים את העניין ברצינות, אין בעיה לעבור את המבחנים העיוניים. בקשר לכושר, כל אחד והכושר שלו.