https://cdn.tuttosport.com/images/2019/07/24/185317288-b71b8ada-8647-4393-b497-898752ef3cf7.Xxx מגיעים למחזור ה-14 בליגה האיטלקית אחרי שבוע מוצלחת במסגרות האירופאיות השונות. יובנטוס הבטיחה את עלייתה לשלב הבא בליגת האלופות. נאפולי חזרה עם תוצאה מרשימה נגד אלופות אירופה, ליברפול, 1-1 ובכך תגיע למחזור האחרון שהיא תלויה בעצמה, מנגד אטלנטה שאכזבה עד כה רשמה ניצחון מרשים בסאן סיירו על זאגרב והחזירה לעצמה את הסיכויים לעבור לשלב הבא. בליגת האירופית, רומא הצליחה להביס את בשאקשהיר בטורקיה והגדילה את הסיכויים לעבור שלב וכעת היא תלויה בעצמה, לאציו היריבה העירונית הצליחה לנצח את קלוז' באולימפיקו אך תצרך טובה ענקית מסלטיק במחזור האחרון בשביל להעפיל. המשחקים - ברשיה - אטלנטה (ש', 16:00) ג'נואה - טורינו (ש', 19:00) פיורנטינה - לצ'ה (ש', 21:45) יובנטוס - סאסאולו (א', 13:30) אינטר - ספאל (16:00) לאציו - אודינזה (16:00) פארמה - מילאן (16:00) נאפולי - בלוניה (19:00) ורונה - רומא (21:45) קליארי - סמפדוריה (ב', 21:45)
כיף לראות גם את ברשה, אבל מה זה שווה... גרוסו, כמו לא מעט מאמנים צעירים (ופחות צעירים) ולא מעט מועדונים שמחפשים מאמנים כאלה, נפל ״למלכודת גווארדיולה״. מנסים לשחק כדורגל כמו שלו עם תקציב שזה מוציא רק על חליפות.
GENOA (4-3-3): I.Radu; Ghiglione, Romero, Biraschi, Pajac; Cassata, Schone, Sturaro; Agudelo, Favilli, Pandev TORINO (3-5-2) Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Lukic, Rincon, Baselli, Ansaldi; Berenguer, Verdi אגב (בהחלטה שהייתי אמור להגדיר כמאוד מוזרה, אבל לאור ההחלטות האחרונות של אופ״א, אגדיר כהחלטה נוספת) בזמן שנצפה במשחק הזה (ואוהבי כדורגל רבים ברחבי אירופה יצפו במשחקים רבים נוספים), תתנהל לה ההגרלה של אליפות אירופה! נאחל לאיטליה לא ליפול לאיזה בית מוות. פורצה!
באנה יורי אני רואה איזה משחקים משוחקים היום אחד אחרי השני וזה נראה כאילו הסריה א׳ מנסים לפגוע בשלום בית בינך לבין אשתך
אישתי יודעת שסרייה A רואים, אם אני (כשאין סרייה A במקביל) מדליק משחק אחר, או אז אני מסכן את שלום הבית. בכל מקרה, בזמן שטורינו מתקשה (שגם ככה מתקשה) לעשות משהו בהתקפה ללא חלוצים, איטליה מקבלת את שוויץ, טורקיה וויילס בבית היורו.
אווווף... מה אומר... שליבראני ממשיך להרשים אותי במה שעושה בלצ׳ה, להוציא עם קבוצת סרייה B בממוצע נקודה למשחק בסרייה A זה מרשים.
טורינו זו הקבוצה הכי משעממת בעולם. להיות אוהד שלה זה בערך להיות הבן אדם הכי משועמם שאפשר לתאר. לא נאבקים בתחתית לא בצמרת מפסידים ליריבה העירונית כל משחק ובאותו סגנון. משחקים כדורגל מגעיל חסר ברק. איך אפשר לראות את זה
בשער של יובנטוס בופון ב ה 41, בשער של סאסולו טוראטי בן ה 18. יובנטוס עם 7 נצחונות רצופים על הקבוצה של מפאיי.