אין לי זמן לחזות את כל המשחקים, אני ארשום את כולם, וחלק אני אשים ציפיות... מנצ'סטר יונייטד - ווסטהאם - לפי דעתי 4:1 ליונייטד. הם בכושר שיא. ווסטהאם בדיוק ההיפך. טוטנהאם - ארסנל - הדרבי הגדול ייגמר ב3-0 חלק נוסף לתותחנים. פולהאם - ברמינגהאם. אסטון וילה - ווסט ברומיץ'. צ'רלטון - מנצ'סטר סיטי. אברטון - בלקבורן - משחק מעניין שייגמר ב2-2. אברטון קבוצה נהדרת העונה, בלקבורן נותנת הצגות יפות מדיי פעם. מידלסברו - צ'לסי - 1-0 לכחולים מלונדון. ככה זה, העונה הם לא נופלים. סאות'המפטון - ניוקאסל - לשולה עולה הדם לראש, כנ"ל גם בלאמי. שירר לא מספיק מול ביטי. 2-1 לסאות'המפטון. סנדרלנד - ליברפול - אואן יחזור לכושר, וסלנדרלד תאפשר לעוד חצי הרכב של ליברפול לחזור לכושר. 0-4. בולטון - לידס - אייייייי לידס..... אין מה להגיד, בריג'ס שחזר מפציעה של שנתיים סיים את העונה, וחוץ מזה הקבוצה לא מתפקדת. מולה ניצבת בולטון הגרועה והמאכזבת. איך ייגמר? המושיע קיואל. 0-1.
אל תדאג, ההפוך על הפוך לא יילך לך. לידס תנצח וניוקאסל יפסידו בכל זאת. וזה עדיין לא בטוח שברידג'ס סיים את העונה. אגב, איריק באקה סקורר!!! כמעט כמו ברקוביץ'!!!
חחחחחחחחחחח אבל אניל לא מסכים איתך. סאות'המפטון השנה אחלה. בלאמי לא שפוי ואת זה כולנו יודעים. לאמאובי עלתה התהילה לראש (בסך, לא כל יום כובשים מול ברצלונה, אבל הוא העניק לבערך 15 מקומות שונים ראיונות מאז השער), ואפילו סר בובי אמר לו להירגע. אני מרגיש מאוד לא נוח עם המשחק הזה.... נקווה שאני טועה, אבל תחושת הבטן לא טובה.
מנצ'סטר יונייטד- ווסטהאם- מנצ'סטר בתקופה מצויינת אחרי ניצחונות על ליברפול, ארסנל ודפורטיבו סוגרת פערים מהצמרת חייבת וצריכה להוציא 3 נקודות מול ווסטהאם החלשה. אסטון וילה- ווסט ברומיץ'- ווסט ברומיץ' לא פייבוריטית פה אבל היא צריכה לשחק כדי להוציא 3 נקודות כדי להתרחק מהתחתית וזה אפשרי כי אסטון וילה לא כזאת חזקה. צ'רלטון- מנצ'סטר סיטי- 2 קבוצות שצמודות אחת לשניה בטבלה עם 23 נקודות, 2 הקבוצות נמצאות בתקופה די טובה ואני בטוח ששתי הקבוצות יישחקו כדי לנצח. אברטון- בלקבורן- אברטון אחרי שחטפה על הראש פעמיים מצ'לסי היא קבוצה די מתחלשת בזמן האחרון והיא רוצה לשמור על מקומה בצמרת והיא צריכה לנצח את בלקבורן הלא יציבה. מידלסברו- צ'לסי- מידלסברו שפתחה את העונה בצורה טובה והתחלשה בתקופה האחרונה תארח את צ'לסי שממשיכה לנצח ותרצה להמשיך את רצף הניצחונות גם השבוע, קל בטוח לא יהיה. סהותהמפטון- ניוקאסל- סהותהמפטון בעונה טובה מאוד מבחינתה מול ניוקאסל שנמצאת במקום ה-6. המשחק הזה יהיה יותר- ביטי- שירר.
אסטון וילה-ווסט ברומיץ:1-2 צ'רלטון - מנצ'סטר סיטי:1-2 אברטון - בלקבורן:0-1 מידלסברו - צ'לסי : 1-1 סאות'המפטון - ניוקאסל :3-0 שירר מנצח את ביטי עם צמד.. סנדרלנד - ליברפול:1-1 ליברפול ממשיכה להתדרדר.. בולטון - לידס:2-0 http://www.soccernet.com/images/england/20020130/goater0130_al.Xxx
טוב גם אני אתן הימור למחזור הקרוב וילה 2 ברומיץ 0 צ'רלטון 1 סיטי 3 אברטון 0 בלקבורן 2 מידלסבורו 1 צ'לסי 0 סוטון 1 ניוקאסל 2 (שירר לא כובש ביטי כן) סנדרלנד 0 ליברפול 0 בולטון 0 לידס 4 התפוצצות של לידס
England - Premier League 17:55 December 14 FT Manchester U. 3 - 0 West Ham U. FT Aston Villa 2 - 1 West Bromwich A. FT Charlton Athletic 2 - 2 Manchester C. FT Everton 2 - 1 Blackburn R. FT Middlesbrough 1 - 1 Chelsea FT Southampton 1 - 1 Newcastle U. ווין רוני כבש את שער הניצחון של אברטון.
איזה קאמבק של הסיטי,עד הגול הראשון שלהם הם כמעט ולא היו במשחחק. אבל איך שהם צימקו ל2-1 כאילו המשחק עכשיו התחיל,וכל חצי דקה התקפה לסיטי עד שבא השיוויון,שבו אייל שניסה לכבוש ובכלל לא היה קרוב "מסר" לפואה שהמשיך פנימה(הזכיר את הגול הראשון של יונייטד בגמר אלופות מול באיירן במשחק שלא ישכח לעולם).
וואלה עכשיו שאני חושב על זה באמת זה כמו הגול של מנצסטר באותו גמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
ליברפול ממשיכה להפסיד והפעם 2-1 ל סנדרלנד בחוץ ליברפול הצליחה להשוות אחרי שנקלעה לפיגור מילאן בורש אם השוין אבל זה לא עזר להם מייקל פרוקטור אם שער הניצחון
ליברפול במשבר עמוק אין מה לומר... ומקאן הבקיע והחטיא פנדל לדנדרלנד! הקבוצה הכי גרועה בליגה וליברפול מוציאה מולם נקודה אחת בלבד ב-2! משחקים!