https://cdn.tuttosport.com/images/2019/07/24/185317288-b71b8ada-8647-4393-b497-898752ef3cf7.Xxx המשחקים - לאציו - בולוניה (ש', 16:00) אודינזה - פיורנטינה (ש', 19:00) נאפולי - טורינו (ש', 21:45) מילאן - ג'נואה (א', 13:30) לצ'ה - אטלנטה (16:00) פארמה - ספאל (16:00) סאסאולו - ברשיה (16:00) קליארי - רומא (19:00) יובנטוס - אינטר (21:45) סמפדוריה - ורונה (ב', 21:45) מחזור פורה ומהנה!
בלי הקהל כל יתרון הביתיות לא רלוונטי ובחוץ אנחנו זוועתיים. נותר רק לקוות שסארי ייקח את כל מה שקרה בשבוע האחרון, יהפוך את זה למקור מוטיבציה לשחקנים ושנצלח את המוקש הזה. לצערי אני לא סומך על סארי שיעשה את זה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Juventus-Inter, Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-SPAL and Sassuolo-Brescia have been rescheduled to May 13
מספיק קורונה, קצת כדורגל לבריאות: Lazio: Strakosha; Patric, Luiz Felipe, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Jony; Correa, Immobile Bologna: Skorupski; Tomiyasu, Bani, Danilo, Denswil; Poli, Schouten; Orsolini, Soriano, Barrow; Palacio
אני תוהה, יש להערכתי כחמישים אלף איש באולימפיקו, והרי אף אחד לא בדק איפה הם היו, אז מה בעצם ההבדל בין המשחק הזה לבין המשחקים שבוטלו... בכל מקרה, לאציו בכושר הנוכחי מנצחת את קורונה.
החלטה טובה של מנהלת הליגה. בכלל אני חושב שהנגיף הזה זה יותר נגיף תקשורתי. אם הוא היה מתפרץ בשנות ה90 הוא היה זוכה לריבוע קטן בעיתון.
Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Hysaj; Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski; Politano, Milik, Insigne Torino: Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Baselli, Rincon, Lukic, Ansaldi; Zaza, Belotti
צפיתי בשלושת המשחקים האחרונים של טורינו (תכלס בששת האחרונים) כלומר בשלושת הראשונים של לונגו, אז הוא לא שינה שום דבר, אותו מערך, אותה שיטה, אותו סגנון ואותו... כדורגל. התוצאה עד עכשיו, 3 הפסדים. מנגד, נאפולי ממשיכה לקבל את הצורה של המאמן שלה וממשיכה להתקרב לרומא. --- https://cdn.calciomercato.com/images/2018-12/simone.filippo.inzaghi.2018.1400x840.Xxx אתה לוקח את הסרייה B ואני את הסרייה A.
קבוצה נאיבית אטאלנטה, עם דה-רון כבלם מאולתר או לא. יותר מדי ירידות מתח יש לחבר'ה של גאספ. מזכיר את המשחק שלהם נגד לאציו. דונאטי יופי של רכש, מרשים בכל משחק שראיתי אותו. ספונארה גם כן נהדר וכבש יופי של שער (פלוס בישול). אחלה מחצית לצופה הנייטרלי.
יעלה ויבוא זה שמאמין שעד סוף עונה רומא תצליח להגיע לכמות הכיבושים שיש לאטאלנטה כיום (70 שערי זכות). ושעד סוף עונה רומא תצליח להגיע לכמות הנק' שיש ללאציו כיום (62 נקודות).
בניגוד למהלך המשחק, זה השער ה15 של זו'או פדרו מתחילת העונה. מרגיש שלא מדברים עליו מספיק. הוא לגמרי שווה מעבר לקבוצה גדולה יותר. אולי אפילו אלינו.