חלקו השני והגדול יותר של המחזור המפוצל מגיע, ובמוקד: קרב הקצוות בין נוריץ' וליברפול, קרבות על הטופ 4 בין וולבס ולסטר ובין צ'לסי ליונייטד, והמשחק באתיחד שנדחה בשבוע שעבר עקב הסופה. וולבס-לסטר, שישי, 22:00, מוליניו סאות'המפטון-ברנלי, שבת, 14:30, סיינט מרי'ז נוריץ'-ליברפול, שבת, 19:30, קארו רואד אסטון וילה-טוטנהאם, ראשון, 16:00, וילה פארק ארסנל-ניוקאסל, ראשון, 18:30, אמירייטס צ'לסי-מנצ'סטר יונייטד, שני, 22:00, סטמפורד ברידג' מנצ'סטר סיטי-ווסטהאם, רביעי, 21:30, אתיחד
אליסון רוברטסון-ואן דייק-גומז-ארנולד ווינאלדום-הנדו-קייטה אוקס-פירמינו-סאלח פאביניו ומאנה נחים לקראת אתלטיקו?
לא מת על אוקס באגף, נקווה שעם קייטה זה יתן מספיק כוח אש כדי לחפות על החיסור של מאנה. אמור להיות משחק מהנה, נוריץ' תבוא לשחק כדורגל והגנה טובה אין לה.
עוד מחצית בלי פעולה חיובית אחת של סלאח. אוקס בהתקפה כרגיל לא נותן כלום. זה רק פירמינו שמשחק אצלנו בהתקפה. ואין לי מושג גם בכאילו מה ווינאלדום אמור לעשות על הדשא. קספר.
נראים לא משהו בסטנדרטים שלנו. קייטה חלש מאוד לדעתי, מתבקש להרים את מאנה במקומו ולהזיז את אוקס לקישור. גם וויינאלדום ממש לא מורגש, סלאח מורגש אבל לרעה. השאר טובים, אליסון בעוד פעולה גדולה שנראית פשוטה. נוריץ׳ אחלה בינתיים, מצליחים ברוב ההתקפות לעמוד טוב.
שיתן גם 300 גולים, אני את סלאח לא מסוגל לראות. בלי לחשוב פעמיים הייתי דוחף אותו לאיזה פסז בקיץ ומתאבד על סאנצ׳ו.