המחזור ה-28 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/3/13.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אור עולה מן המזרח, מחזור חדש הגיע, ובמרכזו הדרבי הגדול של צפון לונדון, טוטנהאם מארחת את ארסנל, בקרב משמעותי מאוד על המקום בליגת האלופות. נכון לעכשיו טוטנהאן ממוקמת מעל ארסנל בטבלה ונראית מרשימה הרבה יותר, אבל כך היה גם בעונה שעברה עד בערך השלב הזה של העונה, עד שהגיע הדרבי הזכור באמירייטס בו ארסנל ניצחה 5-2, הפכה את המומנטום ודהרה לצ'מפיונס על חשבון התרנגולים. האם גם הפעם מדובר בנקודת המפנה של העונה עבור השתיים?

עוד במחזור-מנצ'סטר יונייטד מארחת את נוריץ', אחת מהשלוש שניצחו אותה העונה, במה שאמור להיות משחק האלף של ראיין גיגס, מנצ'סטר סיטי מתארחת אצל אסטוו וילה במאנדיי נייט פוטבול, צ'לסי מארחת את ווסט ברומיץ' באולי משחק פרידה מראפה בניטז אחרי קדנציה ארוכה ומוצלחת, ומחזיקת גביע הליגה הטריה סוונסי מארחת את ניוקאסל.

צ'לסי-ווסט ברומיץ', שבת, 17:00, סטמפורד ברידג'
    אברטון-רדינג, שבת, 17:00, גודיסון פארק
    מנצ'סטר יונייטד-נוריץ', שבת, 17:00, אולד טראפורד
    סאות'המפטון-ק.פ.ר, שבת, 17:00, סיינט מרי'ז
    סטוק-ווסטהאם, שבת, 17:00, בריטניה
    סנדרלנד-פולהאם, שבת, 17:00, אצטדיון האור
    סוונסי-ניוקאסל, שבת, 17:00, ליברטי
    וויגאן-ליברפול, שבת, 19:30, אצטדיון DW

טוטנהאם-ארסנל, ראשון, 18:00, וייט הארט ליין

אסטון וילה-מנצ'סטר סיטי, שני, 22:00, וילה פארק

2. Bender Member

על סמך מה טוטנהאם נראית "מרשימה הרבה יותר"? על סמך 4 נקודות הפרש? ארסנל נראית סביר בליגה לאחרונה. טוטנהאם נראית טוב, לא מדהים. שום הבדל גדול (בייל בצד). למשל ארסנל הבקיעה יותר שערים, וספגה פחות שערים בעונה קטסטרופלית שלה ובעונת "שיא" נוספת לטוטנהאם...

זה מלמד בעיקר על הפרש הציפיות בין המועדונים. אני שמח שזה כך (שהמינימום שלנו זה המקסימום שלהם) אבל לא בטוח שזה יישאר כך שנה הבאה וזה יכול להתהפך בקלות. בכול מקרה, טוטנהאם פיבוריטית בבית, ובטח כאשר בייל בכושר עולמי ואנחנו בקושי מצליחים להבקיע שערים, למרות שיפור במשחק הקבוצתי. אני חושב שרמת ההגנה שלנו מצביעה על לא פחות משני שערי ספיגה. האם נהיה מרוכזים מספיק כדי לתת שנים-שלושה בחזרה? זה יקבע את תוצאת המשחק, ואולי את תוצאת העונה כולה.

3. alexshw Member

אין עוררין על כך שסוגיית רדנאפ והנבחרת הרסה לטוטנהאם את העונה שעברה.
    בכל מקרה מדובר אולי בגמר גביע ונגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני חושב שניצחון של טוטנהאם יתן לה כמעט בודאות את הכרטיס לצ'מפיונס.
    אגב יש כמובן גם מצב ששתי הקבוצות יעפילו, אם צ'לסי תמשיך ביכולת חלשה בליגה.

באשר ליחסי הכוחות, התרנגולים נראים יותר טובים ויציבים בליגה בתקופה האחרונה. שחקן כמו בייל יכול להיות הגורם המכריע, כי גם צריך לזכור את הנטייה של ונגר לסבול מכוכבי הקבוצות היריבות, למרות שידוע שהם שחקני מפתח.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/13
  4. AS R Member

מה זה 'בייל בצד'?

בוא נשווה את ברצלונה לריאל עם 'מסי בצד'.

מה זה השטויות האלה?

אני לא יודע מהכוונה כשאתה אומר שטוטנהאם בעונת שיא. הרי סיגורדסון, דמבלה, דמפסי והולטבי שהגיעו העונה עדיין לא ממש מראים את היכולת שהראו בקבוצות הקודמות שלהם.

טונהאם מרשימה יותר כי היא עם 11 משחקים ליגה רצופים ללא הפסד ואחרי שעברה את ליון בליגה האירופית.

ארסנל לעומתה בקושי ניצחה את אסטון וילה בבית והובכה בבית מול באיירן.

5. Henry_Tk Member

גם ג'ירו ופודולסקי שהגיעו העונה לא מראים את היכולת מהקבוצות הקודמות.
    טוטנהאם עברה את ליון וארסנל הובכה נגד באיירן? בא נשווה את באיירן וליון.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

de Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, RvP

גיגס גם לא על הספסל כך שהמשחק האלף לא יהיה היום. בכל אופן, מאוד שמח מההרכב שמשדר רצינות וחוסר זלזול.

7. alexshw Member

United team: De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa; Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard, Rafael, Cleverley, Nani, Welbeck, Young, Hernandez.

Norwich team: Bunn; Martin, Bassong, Turner, Garrido; Snodgrass, Johnson, Howson, Pilkington; Hoolahan, Holt. Subs: Camp, Whittaker, Fox, Kamara, E. Bennett, Becchio, R. Bennett.

8. Igi Member

מצד אחד ראיתי את פרגי מתלהב העונה מהסגל לא מעט פעמים, מצד שני, במשחק שהכי חשוב עד כה העונה לשלב שחקנים מחליפים ולתת לכוכבים לנוח, זה לא קורה. כמובן שאני בסך הכל גולש בפורום ואין לי את הידע והמידע שיש לפרגי על מנת להחליט לעלות עם הרכב כזה, אבל עדיין בתור אוהד הקבוצה זה קצת מציק.

9. AOOF Member

הלוואי שזה המשחק שמביא את קאגוואה למנצ'סטר יונייטד.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להגזים. משחק הערב ומשחק בעוד 74 שעות או משהו כזה זו לא צריכה להיות בעיה. גם נגד אברטון דיברנו על לתת לשחקנים מנוחה, לא עשינו את זה, ובברנבאו דווקא השתפרנו ככל שהתקדם המשחק. יהיו כמה שינויים בהרכב ביום שלישי, יהיה רענון מסוים, אבל לא צריך להגזים. יש לנו הזדמנות מעולה לזכות באליפות, אבל לא זכינו בכלום וכל משחק חשוב.

11. AS R Member

משחק פשוט אדיר של קגוואה ורוני.

קגאווה שחקן פנטסטי, קצת שכחו אותו העונה כי הוא לא ממש השתלב טוב, אבל יכול להיות שהמשחק הזה סוף סוף מראה שהוא חוזר לשחק כמו שהוא שיחק בדורטמונד. לדעתי הוא אחד השחקנים הכי חכמים שיש בכדורגל העולמי, כל בעיטה שלו היום הייתה מאוד חכמה ומדודה.

12. alexshw Member

פרגוסון כל כך מנוסה בריצה בכמה מסגרות במקביל שאני סומך על השיקול שלו למי לתת מנוחה ולמי לא.
    אני לא חושב שאפשר יהיה לתרץ תוצאה שלילית חלילה ביום שלישי, בעייפות.

אגב גם יונייטד לא כזה התאמצה היום.

שמח מאוד על השלושער של קגאווה, העונה במיוחד אתה לא יודע מאיזה שחקן יונייטד תחטוף פתאום.
    אני מתמוגג ממשחק ההתקפה של הקבוצה.

13. skyday20 Member

לואיס עובר את הפרסי בטבלת מלך השערים של הליגה, הישג יפה עבורו ביינתים, ומשחק טוב של ליברפול.
    גם סטיוארט דאונינג הצליח לכבוש שער מהיר, שהפך את המשחק לקצת יותר קל עבור הסקאוזרים.

פפה ריינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

http://i.minus.com/ibyS7auIj5Va54.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/13
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברנו על זה לפני כמה שבועות, והנה ז'וליו סזאר שוב עולה לק.פ.ר בשער, הפעם בהדיפה איומה לבעיטה מרחוק.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי עכשיו את פיטר קראוץ' כמעט גומר את הקריירה לטיילור מווסטהאם. מחריד לגמרי. אני שמח שהוא התאושש (אם כי נראה שהוא לחלוטין לא יודע איפה הוא נמצא) מישהו יודע מה מצבו? אני נשארתי מזועזע.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/13