אמנם בהלת הקורונה האוויר ואף אחד לא יכול לדעת האם וכיצד העונה הזו תסתיים, אבל בינתיים משחקים כרגיל והמשחק המרכזי הוא הדרבי של מנצ'סטר. יונייטד מגיעה בכושר טוב ובמצב לא רע במאבק על הטופ 4, ולמרות נחיתותה הברורה מול סיטי היא כבר ניצחה העונה שני דרבים. סיטי בכושר עוד יותר טוב, אחרי ניצחון בברנבאו וזכייה בגביע הליגה. עתידה בליגת האלופות בעונה הבאה ייקבע על שולחן הדיונים בז'נבה ולא על הדשא, אבל עדיין היא תשמח להשפיל את היריבה העירונית. ליברפול-בורנמות', שבת, 14:30, אנפילד ארסנל-ווסטהאם, שבת, 17:00, אמירייטס קריסטל פאלאס-ווטפורד, שבת, 17:00, סלהרסט פארק שפילד יונייטד-נוריץ', שבת, 17:00, בראמל ליין סאות'המפטון-ניוקאסל, שבת, 17:00, סיינט מרי'ז וולבס-ברייטון, שבת, 17:00, מוליניו ברנלי-טוטנהאם, שבת, 19:30, טרף מור צ'לסי-אברטון, ראשון, 16:00, סטמפורד ברידג' מנצ'סטר יונייטד-מנצ'סטר סיטי, ראשון, 18:30, אולד טראפורד לסטר-אסטון וילה, שני, 22:00, קינג פאוור דרבי מנצ'סטר+הודעה על הופעה בארץ, בחירה מתבקשת:
שער ראשון של בורנמות מול ליברפול מאז אפריל 2017 - 2:2 באנפילד. מאז ועד היום ליברפול כבשה 17 שערים לרשת בורנמות ללא מענה.
כמובן שלא הייתה ובוודאי שגם לא תהיה השפלה יותר גדולה ומביכה בספורט העולמי אי פעם מאיבוד התואר הזה. כדור השלג כבר התחיל להתגלגל וזה לחץ שהם כבר לא יצליחו להתמודד איתו.
אין ספק שאם יש קבוצה שרשום עליה יכולת לפאדיחה כזו זו ליברפול. אבל יש גבול, גם אם ליברפול לא תעלה למגרש עד סוף העונה האליפות גמורה. למזלה זה כבר לא קשור אליה . Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
מחצית בינונית שלנו, פאניקה עד ה1-1 כאילו אנחנו מובילים את הטבלה בנקודה ולא ב19 נקודות. חסר לי מגן שמאלי שיכול לצאת קדימה, כמו שרשמתי המון פעמים אני אעדיף כל שחקן עם מנטליות התקפית ורגל שמאל טבעית על פני מילנר שהוא ימני ברגל וחייב לעצור וללכת אחורה עם כל כדור שמגיע אליו. אין יותר מדי חיובי פרט ליתרון. אדריאן מפחיד אותי בטירוף עם עצירות הקאריוס האלה, הכדור יכול ללכת לכל כיוון כשהודפים ככה, ברביעי זה נכנס פנימה, הפעם כמעט.
המהפך הזה הוא סתם שקר,עוד רגע ליברפול מקבלים שלושער מהבלם של בורמנות' ומאבדים את האליפות. כמובן שכל זה יגרור כדור שלג לא נגמר וימשיך עם הפסד משפיל של 6-0 לאתטליקו,עם צמד של אובלאק מבעיטות שוער,שלושער של מוראטה ושער של סאול. אני מוכן להמר על הבתים של K700 ועל כל הרכוש שלו על זה.
שני מספרי 9 נמצאים על הדשא. אחד של בורנמות' כבש שער ליגה אחד ב54 הופעות. שני של ליברפול לא כבש באנפילד מאז 31 במרץ 2019.
הראו ריפליי אחד, זה היה נראה מאוד צמוד. מסוג השערים שהVAR יפסול אחר כך על קמיצה. אבל לפספס כדור מול שער ריק גם אני יכול. התוצאה הכי גרועה. גם ליברפול מנצחת וגם נקבל פה חמישה עמודים על כמה הם זבל.