http://img.webme.com/pic/s/sb-masters/fussball-bundesliga-logo.Xxx שוב באיחור, הפעם פיספסנו את המשחק הכמעט מרכזי של המחזור בו וולפסבורג נתנו לשאלקה בראש גם בלי קווין דה ברויינה. שישי: וולפסבורג 0-3 שאלקה שבת: שטוגארט - פרנקפורט אואגסבורג - אינגולשטאט קלן - המבורג מיינץ - האנובר דארמשטאט - הופנהיים באיירן - לברקוזן ראשון: דורטמונד - הרטה ברמן - גלאדבך
בדיוק באתי לכתוב על זה. מי חוץ מאלאבה מתופקד כבלם, אם בכלל יש בלם שני? נראה כאילו אלונסו... גווארדיולה כנראה לעולם לא יפסיק לנסות להפתיע, אני לא אתפלא אם נראה דברים כאלה גם בחצי גמר ליגת האלופות.
ניסיון לשחק עם מגנים כנראה כדי לעצור את המהירות של לברקוזן. הם לא משחקים הרבה על הגובה ממה שראיתי מהם מול לאציו.
בכל מקרה גם ראוי לשאול איפה היו לברקוזן במשחק הזה? לא הרגישו מהם הרבה. בעונה שעברה נתנו הופעות הרבה יותר שקולות לבאיירן. איכזבו הפעם, נעלמו.
לא ראיתי את כל המשחק, אבל נראה ששמיט די 'ויתר' על המשחק עם החילוף של צ'אלנולו-רובי קרוז. באיירן היתה עדיפה (במה שראיתי) וניצחה בצדק, אבל הפנדלים מפוקפקים, במיוחד הראשון.
הייתי מופתע עד כמה שינוי המערך שיתק ללברקוזן את ההתקפות. אומנם החזקנו הרבה פחות בכדור ממה שאנחנו רגילים ובעיקר העפנו כדורים לאגפים של רובן וקוסטה, אבל זה עבד. שיחקנו רק עם שחקנים מהירים על המגרש כדי להתמודד עם המהירות של לברקוזן וזה עבד יפה. קיסלינג אומנם שחקן גבוה אבל מגושם ולא מנצל את הגודל שלו, הוא פחות סכנה עבורנו בלברקוזן מאשר שחקני האגף המצויינים שאיתם הצלחנו להתמודד. כל הכבוד לפפ על תוכנית המשחק, אי אפשר לבקש יותר שמשחק מוקש שכזה עובר כמעט ללא דפיקות לב בצורה כזו חלקה.
אני שמח שבאה קבוצה שהזכירה לנו שלפעמים צריך לעבוד קשה בשביל לנצח. אפשר לסמן וי על עוד מבחן, הקבוצה הוכיחה היום יופי של בגרות, 180 מעלות מהקבוצה האימפולסיבית והאובדנית של שנה שעברה.