ברייטון-ליברפול, שבת, 14:30, אמקס ברנטפורד-ברנלי, שבת, 17:00, ברנטפורד קומיוניטי מנצ'סטר יונייטד-טוטנהאם, שבת, 19:30, אולד טראפורד צ'לסי-ניוקאסל, ראשון, 16:00, סטמפורד ברידג' אברטון-וולבס, ראשון, 16:00, גודיסון פארק לידס-נוריץ', ראשון, 16:00, אלנד רואד סאות'המפטון-ווטפורד, ראשון, 16:00, סיינט מרי'ז ווסטהאם-אסטון וילה, ראשון, 16:00, אצטדיון לונדון ארסנל-לסטר, ראשון, 18:30, אמירייטס קריסטל פאלאס-מנצ'סטר סיטי, שני, 22:00, סלהרסט פארק
מסירה מעולה של מאטיפ. אין מה להיות מופתעים שלא נשלף אדום, צריך להגיד תודה שלא פסלו את השער על זה שדיאז נגח בברך של השוער.
לא ראיתי מביסומה כבר שלושה חודשים משחק טוב. נראה כמו פרד על קוק והעולם שותק. עבירות מטומטות, מאבד כדורים בכמויות מסחריות, פנדלים, שחקנים מהירים מפרפרים אותו לארכיון. מכל הבא ליד. משחק יותר מדי קל לליברפול, ברייטון בדאון רציני(הפסד חמישי רצוף).
זה כמובן זוטות, אבל מצחיק אותי שברגע שהנדרסון יוצא מי שמקבל את סרט הקפטן זה מילנר ולא ואן דייק. יש איזה חוק שרק בריטי יכול לשים את סרט הקפטן?
מה הבעיה עם זה? יותר זמן במועדון והיום כל תפקידו זה בערך חיבור חדר ההלבשה ותרומה מנסיון של וטרן. קלופ מכניס אותו ומנסה ולהרים אותו עם הסרט, נשמע הגיוני. דיאז מרגיש לי על תקן הקרלוס טבז ביונייטד שלהם. בעולם בלי סלאח הוא יכול לתת מספרים סלאחיים כי באמת שיש בו הכל עם קילריות של אחד שלא יפספס לתת תפוקה באף משחק. כמובן שזה לא עדיף לליברפול.
בדרך כלל כשאומרים ״ניסיון של וטרן״ מתכוונים למישהו שראה יותר דברים מהצעירים ויכול לתרום להם מהניסיון. אני בספק אם מילנר ראה יותר דברים מואן דייק או סלאח או אפילו ארנולד. חוץ מאליפות עם סיטי שגם שם הוא לא היה מהשחקנים המרכזיים מה הוא עשה בקריירה שהם לא עשו?