המשחקים - פארמה - טורינו (16:00, ש') יובנטוס - מילאן (19:00) סמפדוריה - רומא (21:30) פיורנטינה - פרוזנינה (א', 13:30) אודינזה - אמפולי (16:00) קליארי - ספאל (16:00) אינטר - אטאלנטה (19:00) לאציו - סאסוואלו (19:00) נאפולי - ג'נואה (21:30) בולוניה - קייבו (ב', 21:30) מהשבוע הבא - חוזרים לסיקור נרחב!
יובנטוס - מילאן הרכבים: שצ'סני, דה שיליו, רוגאני, בונוצ'י, ספינאצולה, ברנרדסקי, צ'אן, בנטנקור, סנדרו, דיבאלה, מנדזוקיץ'. ריינה, קלאבריה, מוסאקיו, רומניולי, רודריגז, סוסו, קסי, באקאיוקו, צ'להאנולו, פיונטק, בוריני.
מקווה שאני טועה אבל יובה-מילאן הזה הפעם מריח לי כמו אפס-אפס, בהילוך ראשון ב-"חצי הסכמה" מה שנקרא... שוב: הלוואי שאני טועה.
כל העונה אני מייחל להפסדים של יובנטוס ומתאכזב, בפעם היחידה שאני רוצה שהם ינצחו הם עולים בהרכב חסר ונראים כמו הפועל מרמורק.
מי יכול לבדוק לי מתי דיבאלה שיחק 90 דקות מלאות ביובה ?? אין כמעט משחק שהוא לא חילוף ראשון / שני מוכן מהבית של אלגרי . חייב לעזוב את יובה !! . לא ייתכן ששחקן ברמה כזאת מקבל קרדיט כל כך נמוך מהמאמן שלו .
Sampdoria: Audero; Sala, Andersen, Tonelli, Murru; Praet, Vieira, Linetty; Saponara; Defrel, Quagliarella Roma: Mirante; Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Cristante; Zaniolo, Pellegrini, Kluivert; Schick יובנטוס בסוף עשתה את העבודה, הגיע הזמן שלנו לחזור לנצח. הרכב מצוין של דון רנייארי.
אם זה היה דה רוסי וכריסטאנטה ופלגריני וזאיניולו ב יהלום בקישור הרומאי (וזאניולו בשפיץ של היהלום) הייתי אוהב את זה יותר. אך בפועל זאיניולו מתופקד באגף ימין, שוב כמו בעידן edf, רק בגלל שהוא שמאלי ברגל. אומנם - לעיתים הוא סותם שם חור בצורה חביבה, אין ספק. אבל זה לא... אין עתיד בתפקוד הדרעק הזה. זה לא התפקיד הטבעי שלו. שחקן כנף זה מקצוע. זו לא עמדה שמתאימה לסתימת חורים. בוא נקווה שזאיניולו וקלוייברט יבצעו תנועות מרובות למרכז.
אני במקום ראניירי, מוציא את קולארוב וקארסדורפ - שממילא מעולם לא תרמו לא תורמים ולא יתרמו כלום בעולם הזה - ובמקומם מכניס בלם אחד + אונדר אחד. ''3-4-3 יהלום'' זה אולי הדבר היחיד שיכול לעבוד עם הסגל הזה. איך יכול להיות שבמשך שנתיים שלמות אין אדם אחד ברומא שמבחין בכך - זה נשגב מבינתי.