ראשון: קומו - ג׳נואה ונציה - מילאן פיורנטינה - אמפולי אינטר - רומא יובנטוס - מונזה אטאלנטה - לצ׳ה נאפולי - טורינו שני: אודינזה - בולוניה ורונה - קאליירי לאציו - פארמה
יש כמה מוקדים האמת. כי יש כמה קרבות... הקרב על הסקודטו. הקרב על מקום4. והקרב על שתי היורדות שיצטרפו למונצה. וקודוס לפארמה אגב בהקשר הזה. אני הייתי בטוח שהם ירדו. והם אשכרה לא הפסידו לויולה. ולא אינטר. ולקחו 3 נקודות מפאקינג יובה. לא פחות. (מבחינתי אגב, בקרב הזה, רק שקאליירי גם ישרדו ואני מבסוט. חאלֵס.)
INTER (3-5-2): Sommer; Pavard, Acerbi, Carlos Augusto; Darmian, Frattesi, Calhanoglu, Barella, Dimarco; Lautaro, Arnautovic. All. Inzaghi. ROMA (4-3-1-2): Svilar; Celik, Mancini, Ndicka, Angelino; Pellegrini, Cristante, Koné; Soulé; Shomurodov, Dovbyk. All. Ranieri.
עקרונית, לרומא הזו יש מאצ'אפ מאוד חלש עם אינטר הזו. מצד שני אינטר, על הנייר, מגיעה עם הלשון בחוץ. קשה לי לתת מראש תחזית כלשהיא בצורה נחרצת.
@Bianconeri בוא נתחיל את הספירה שלנו כבר מעכשיו. חחח. פתח שעון. מהיום קח מאה שנה. שב לי על הווריד. תן לי דוגמא לשחקן של יובה או אינטר שמקבל צהוב דקה 2. מאה שנה קח. ברומא כוכבים של הקבוצה מקבלים צהוב אחרי 5 דקות בגלל שדיברו עם הקוון (זאניולו. לפני שנתיים).
המשחק האיטי, העייף, אותו סגנון משחק שהיה בדיוק בעונת 21-22 במקביל למשחקים מול ליברפול, קורה עכשיו. עניינית בשער שוב סגירה רעה של ביסק. אבל זה לא רק הוא, הקבוצה הזו (בליגה), גמורה. בליגת האלופות הם מצליחים למצוא את האנרגיות, אבל כאן? האלופה היא נאפולי. אין שום דבר להפסיד במחצית השניה - להכניס את זאלווסקי במחצית, לפחות יש לו רגליים לרוץ.