המשחק המרכזי: מדי שבוע יפורסם המשחק המרכזי של כל הליגות, המשחק הכי חשוב של השבוע והכי בולט. המהמרים יצטרכו לנחש את תוצאת המשחק, מבקיע ראשון וכולה. *(בהימור סך הכל שערים השערים התחלקו כמו בווינר, 1 משמע 0-1 שערים, X פירושו 2-3 שערים ו2 אומר 4 שערים ומעלה) הנקודות יתחלקו כך: תוצאת המשחק- 2 נק' (תוצאה מדוייקת 5 נק') תוצאת מחצית- נק' אחת (תוצה מדוייקת 3 נק') מבקיע ראשון- (איזה שחקן יבקיע ראשון במשחק) 5 נק' סך הכל שערים- 4 נק' מאצ' אפ- 3 נק' בונוס- 5 נק' המשחק המרכזי השבוע מגיע מהליגה האנגלית: ליברפול נגד צ'לסי: תוצאת המשחק- תוצאת מחצית- מבקיע ראשון- סך הכל שערים- מאצ' אפ- דרוגבה-טורס (במידה וחלוץ אחר יפתח אני אשנה) בונוס- האם יישרק פנדל? ניחוש של הכל נכון יזכה את המנחש ב50 נק' בהצלחה!
תוצאת המשחק- 2-0 לצ'לסי תוצאת מחצית- 0-0 מבקיע ראשון- צ'לסי (אם צריך לרשום שחקן אז אני מהמר על דרוגבה.) סך הכל שערים- X מאצ' אפ- דרוגבה-טורס-דרוגבה. בונוס- האם יישרק פנדל? לא.
תוצאת המשחק- 2-1 לליברפול תוצאת מחצית- 1-0 מבקיע ראשון- טורס סך הכל שערים- X מאצ' אפ- דרוגבה-טורס-טורס. בונוס- האם יישרק פנדל? כן.
תוצאת המשחק- 2:2 תוצאת מחצית- 1:1 מבקיע ראשון- דרוגבה. סך הכל שערים- X מאצ' אפ- דרוגבה-טורס (במידה וחלוץ אחר יפתח אני אשנה) 1. בונוס- האם יישרק פנדל? לא.
תוצאת המשחק- 1-0 לליברפול תוצאת מחצית- 0-0 מבקיע ראשון- קויט סך הכל שערים- 1 מאצ' אפ- דרוגבה-טורס-x בונוס- האם יישרק פנדל? לא
תוצאת המשחק- 1-0 לליברפול תוצאת מחצית- 0-1 לליברפול מבקיע ראשון- ג'רארד סך הכל שערים- 1 מאצ' אפ- דרוגבה-טורס-x בונוס- האם יישרק פנדל? לא
ליברפול נגד צ'לסי תוצאת המשחק: 1 - 1 תוצאת מחצית: 0 - 0 מבקיע ראשון: ורונין סך הכל שערים: X מאצ' אפ - דרוגבה-טורס: אף אחד לא יכבוש. בונוס- האם יישרק פנדל?: לא. ערכתי רק את סה"כ שערים..
תוצאת המשחק- 1-1תוצאת מחצית- 1-0 לליברפול מבקיע ראשון- קויט סך הכל שערים- X מאצ' אפ- דרוגבה-טורס (במידה וחלוץ אחר יפתח אני אשנה)טורס (אני יותר מקווה חחח) בונוס- האם יישרק פנדל? לא
אני לא מבין את הטימטום...מצד אחד אתה אומר שליברפול תכניס שער אחד ושקויט יכניס את השער הראשון ומצד שני אתה הולך על טורס נגד דרוגבה
זה מוזר, אבל זה אפשרי. ככה הוא מחסה כאילו שני אופציות, או שטורס יבקיע או קויט. תוצאת המשחק- 3-2 ליברפול תוצאת מחצית- 2-1 ליברפול מבקיע ראשון- ג'רארד סך הכל שערים- 2 (שזה אומר 4+, 4 שערים ומעלה) מאצ' אפ- דרוגבה-טורס, אני מהמר על דרוגבה בכל זאת כי טורס לדעתי לא יבקיע. בונוס- האם יישרק פנדל? כן
תוצאת המשחק- 2-2 תוצאת מחצית- 1-1 מבקיע ראשון- דרוגבה סך הכל שערים- 2 מאצ' אפ- דרוגבה-טורס , דרוגבה בונוס- האם יישרק פנדל? לא
המשחק הסתיים. הטבלה הנוכחית: itzik zohar #20- 20 tomer.i- 15 shlomydavid- 9 Alexander Ubarov- 7 ACBenb- 6 Forever Green- 4 VaN- 3 ירוק עד המוות- 2 itzik zohar #20, ניחשת הכל חוץ מתוצאת המשחק, אם היית מדייק בה היית מנחש נכון הכל וזוכה ב50 נק'.