מה שמוריד הרבה לPES זה בעיית הזכויות שבגללה הבונדסליגה לא נכללה בPES 6, אבל בכלליות אין מה להשוות בין המשחק הטוב בעולם לבין הצעצוע של EA.
בעיית הזכויות שאורי הזכיר כאן היא אחד האלמנטים היותר מרכזיים מבחינתי במשחק כדורגל, וכשקבוצה משחקת בלי הספונסר האמיתי שלה (אצל חלק מהקבוצות) ובתפריטים, במקום שם הקבוצה מופיע כינוי מטופש, אלו דברים שמורידים לי מאוד את החשק מאותו משחק.
עם זה דווקא אפשר לחיות, במשך חמישה משחקים הסתדרתי עם Trad Brick עד שבשישי סוף סוף הפכנו ליונייטד, הבעייה היא אי הופעתן של ליגות שלמות, כגון הבונדסליגה. אגב, מישהו זוכר איך בPES 2 לכל ההולנדים קראו Orange+מספר?
עם היו יכולים לעשות מאסטר ליג בפיפה הייתי עובר בפיפה יש גרפיקהה הרבה יותר טובה וגם יותר מציאותי ראיתם את הדשא?
pes לדעתי הרבה יותר טוב מי פיפא,אני משחקPES כבר 4 שנים ושיחקתי גם פיפא.האיכויות שונות,הגרפיקה,יותר קרוב למציאות מאשר פיפא. מה??יצא 2008?סוף סוף!! בליגה האנדלית,כל השמות שונים מלבד מנצ'סטר וארסנל.אך שמעתי שאפשר לשנות זאת בעזרת תוכנה.
יש פורום שלם של מחשבים ומשחקי מחשב,עד שלמישהו יש נושא שאשכרה מעניין ואפשר לכתוב שם אתם מעבירים את זה לפה.. רשעים
לפני כמה חודשים הורדתי פאטץ' שהוסיף לי את הליגה הגרמנית ושינה את שמות הקבוצות באנגלית לשמות האמיתיים וגם הוסיף את הספונסרים.
אין בכלל מה להשוות בין המשחקים. PES בכמה וכמה רמות מעל פיפ"א. יש לכם בעיה שהקבוצות בשמות מפגרים ואין בונדסליגה? גם לי זה מפריע, תורידו פאץ'!
אני מעדיף לשחק בשמות שאף אחד לא מבין מאשר לשחק בפיפ"א במשחק שהשחקנים שם נראים כאילו עשו אותם משעווה. פרו זה משחק שכל מה שאתה מבקש במשחק כדורגל יש, משחק אמיתי, ולא כמו הפיפ"א שאם אתה תעשה אותו מהלך 100 פעם, אתה תכניס גול כל פעם מחדש. וגם הרבה יותר כיף לשחק פרו נגד חברים מאשר פיפ"א. אני הייתי מעריץ של פיפ"א אבל מאז פרו 5 ששיחקתי בזה אז בפעם הראשונה, אני לא נגעתי בפיפ"א