טוב הנה הקבוצה שלי , במערך 4-4-2: --------------------פטר צ'ך-------------------- וויליהאם גלאס-----ג'ון טרי----- קאראגר-----אבואה ----- פראנק לאמפרד----- סטיבן ג'רראד-------- כריסטיאנו רונאלדו--------------------ג'ו קול---- ------- תיירי הנרי-------ווין רוני------------ ספסל: יינס להאמן, פבראגס, רובי קין, רוד ואן ניסטלרוי, קרבאליו.
מאמן: פול ג'ואל --------------------------------רובו------------------------------- גאלאס----------ג'ון טרי--------לדלי קינג--------איך שכחתי את שימבונדה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ארון לנון-------------למפארד--------ג'רארד-------------פדרסן -----------------------ווין רוני-------------תיירי הנרי----------- ספסל: צ'ך, קארגר, מקללה, ואן ניסטלרוי, רובי קין
ארון לנון ב-11?! עם כל הכבוד לסילון היתי שם לפניו את צ'ארלס נזוגביה,למשל(וממש לא קשור לאהדה שלי לניוקאסל) שהתפוקה שלו גדולה פי כמה מאשר לנון.
ה-11 שלי: ג'יימס, אבואה, טרי, קראגר, ריסה, פדרסן, ג'רארד, למפארד, ג'ו קול, הנרי, רוני. מחליפים: בארטון, גאלאס, לנון, קאריק, רובינסון.
רובו צ'ימבונדה טרי קאראגר גאלאס קול למפארד ג'רארד פדרסן רוני הנרי מחליפים: להמן, בנט, נולאן, קינג, לנון
רובינסון צ'ימבונדה- בגלל שהוא שיחק כל העונה, אם אבואה היה מתחיל לשחק באוגוסט והיה מציג אותה יכולת, הוא כמובן היה ב11 טרי קראגר גאלאס קול פדרסן למפארד נולאן/ג'רארד רוני הנרי
רוני משחק על המשבצת של הנרי והצרפתי נתן עונה טובה יותר. ואן ניסטלרוי הוא חלוץ רחבה, שלמרות שראה יחסית הרבה ספסל סיים כסגן מלך השערים.
להמאן פריירה גאלאס טרי ריסה קול ג'רארד למפארד פדרסן הנרי רוני מחליפים : צ'ימבונדה,צ'ך,בנט,נולאן,לנון,קאריק,קינג