1. בסרט צ'ארלי וחצי באיזה בי"ח אושפז צ'ארלי לאחר שנפצע בתאונה? 2. מה היה מספר הטיסה לניו יורק של לילי ומיקו? 3. על איזה סכום עמד החוב של סרג'ו לויקטור חסון ? 4.בחורות ערומים זה ....... ? 5. מה צ'רלי סיפר לגילה שהוא עושה בחיים ? 6. מי בנה את הזמרת "זיזי טריפו" ? 7. מאיפה הירקן מכיר את חכם חנוכה ? 8.פארוק, תוריד את ה ....... ? 9. איזה מאכל לוקח איתו מיקו בכל יום לבית הספר ? 10.כמה קומות רצה לבנות זה שבא לקנות את הבית של עזריאל וגבריאל? בהצלחה. בין הפותרים נכונה יוגרל סופשבוע זוגי עם אפי הנמר...
3. 20,000 אני חושב(לא זוכר דולר או שקל.. מה זה משנה) 4. חולרה 5. יבואן של משקאות אלכוהוליים 7. לא זוכר שהוא הכיר אותו... חכם חנוכה בא במטרה לשדך את עזריאל לבת של הרב וחשב שהירקן זה עזריאל כל השאר שכחתי\לא יודע
1. בית חולים "השרון" 2. 492 3. 20 אלף לירות 4. חולירע! 5. יבואן. 6. סרג'יו קונסטנזה 7. זה חנוכה שמכיר את הירקן כי הם סיימו אותו מחזור בבית ספר עממי. 8."התריס, אנחנו ליד השולחן" 9. פרוסה עם ריבה. 10. 10 קומות.
סרג'יו קונסטנזה: -חיליק קח, קנה...(?) -על ... שמעת(איזה שעון?)? -סרג'גיו לוסרמן: מה אתה מחטט בשיניים? מה אתה ....? -לפי סרג'יו, לפי מי לקרה שבעיות יש זכות לסגור משחק?(מהמשחק פוקר בהתחלה) -איזה פרס נותן סרג'יו לשיפרה ולמה?
1. אגוזי 2. פיוג'י 3. מה אתה מוציא לי שיניים, מה אתה גיניקולוג??? 4. אמנת לאס וגאס 5. זהג נהיר לשנת 76
הינה קצת יותר קשות 1. איזה מודל האוטו שצ'רלי לקח לקיסריה? 2. במשחק הרולטה, מאיזה מספר יצא השפן? 3. איפה הושאר הצ'לו (בשפתו של רוברט)? 4. מי כתב את פסקול הסרט "חגיגה בסנוקר" ? 5. מה ראשי התיבות המדוייקים של: קמרשהלור"ל ? בהצלחה הפעם מי שיפתור יקבל ארוחה זוגית עם אלי אוחנה
מכיוון ואני מעדיף ארוחה זוגית עם אשתי , אפתור רק את אחת החידות: 5. קצין מטבח ראשי, שנותן הוראות ליוסיפון, ובא רק לאכול, איך? ( זה כתוב בפקודות מטכ"ל?..... במקרה עומד לפניך מי שכתב את הפקודות" )
אלכס חולה אהבה: מה פישנזון אומר לאבי קושניר(לא זוכר איך קראו לדמות שהוא שיחק) אחרי שהוא שאל אם פריצי תהיה ערומה במקלחת? ומה אבי קושניר עושה כשהוא מציץ למקלחת?(מה הוא אומר ומה הוא עושה אח"כ?) מה פישנזון אמר שהוא יעשה לדודה של אלכס? מה הרבי שמלמד את אלכס תורה אומר לרבנים המופתעים מכך שלראש שלו מודבקת תמונת פורנו?
"זה לא פריצי, זה אבא שלו. הבן זונה עבד עלינו" משהו כזה..אחרי זה הוא רודף אחרי החנון. "הציצית שלי לא כשרה?" (לא זוכר בדיוק, שנתיים בערך לא ראיתי את הסרט)