דבר בשם עצמך. עם כל הכבוד לאסיף ולחבר'ה שעוסקים בזה (ויש כבוד, באמת כל הכבוד להם), אני לא מבין אפשר לשחק בעברית... זה נראה מעפן (כדבריך) עבורי, רק אנגלית.
רוצים שירדו לכם מהגב..? תביאו מתאריך מסויים עד המקסימום של תאריך שזה יכול לצאת וככה לא ישאלו אבל תביאו רציני אל תגידו מהיום עד סוף שנה. וככה לא יציקו לכם כל שנייה ומאז אם מישו שואל תביאו לו באן לצמיתות ואז תאמינו לי שאף אחד לא ישאל שום דבר על הטלאי
אה.. נראה לך שיש תאריך והם לא יגידו לך?? הוא אומר לך בפירוש שהם עובדים במרץ על המשחק ואתה צריך להגיד תודה רבה... וזהו.. לגבי זה שאמר שלא צריכים תעברית וכל זה.. לא כולם יודעים אנגלית זה לא כמו פיפא שעושים כל הזמן על הראשון ומתחילם לשחק.. צריך לדעת על מה אתה מגיב מה הטקטיקה.. מה השחקן חושב איזה עמדה הוא יותר טוב.. אתה יודע אנגלית סבבה אבל לא כולם יודעים אנגלית..
דבר ראשון, זה באמת עבודה מצויינת ושיצא העברית גם אני אשחק בעברית, למרות שאני מבין את האנגלית.. פשוט העברית יותר כיפי, זה הכל. נכון, לא כולם יודעים אנגלית, אבל זאת שיטה מצויינת ללמוד. אני למדתי הרבה מילים באנגלית מהמשחק הזה. ואני משחק כבר עכשיו במשחק ה10 שלי. התחלתי עם cm9798...