נכון יש עוד הרבה מאוד זמן ואפילו ההחלטה תתקבל רק בעוד שנה וחצי(דצמבר 2006) אבל על אירוח האולימפיאדה פתחו דיון אז למה לא על היורו? והמועמדות... קרואטיה והונגריה יוון איטליה פולין ואוקראינה טורקיה אם אתם יו"ר אופ"א איפה אתם שמים את היורו?
מתקנים טובים יהיו בכל מדינה שתזכה באירוח.. אבל אני חושב שטורקיה תזכה כי היא התמודדה יחד עם יוון על אירוח יורו 2008 ויוון כבר אירחה אולימפיאדה
מי אומר שהם פייבוריטים בגלל שהם כמעט זכו פעם שעברה? איטליה לא הציגה מועמדות בפעם שעברה...עכשיו היא הציגה והמתקנים שלה והארץ עצמה הם הרבה יותר מפותחות מקרואטיה ואחרות...מה גם שבאיטליה יקומו מגרשים חדשים במיוחד בשביל היורו...
ראיתי באיזה אתר אחר שאמרו שקרואטיה והונגריה הם הפייבוריטיות.. אני מסכים איתך בקשר לאיטליה, הם באמת יוכלו לארח הכי טוב עם המתקנים בכי טובים. אבל חלק מהבחירה נועד כדי לעזור למדינות פחות מפותחות להתפתח - זה קרה עם פורטוגל, דרום קוריאה ויפן במונדיאל וכו'.
בדיוק בגלל זה אני חושש שאיטליה לא תזכה באירוח. עצם היותך מדינה מפותחת לא עוזר תמיד כמו שראינו בשנים האחרונים, ההצעות הטובות יותר לא תמיד זוכות(כמו למשל מקרה בחירת מארחת האולימפיאדה האחרונה) נחכה, נתפלל ונראה.
לו הבחירה הייתה של פיפ"א, להונגריה וקרואטיה לא היה סיכוי, מכיוון ששם מאוכזבים מהאירוח המשותף במונדיאל. אך מכיוון שלאחר המונדיאל ב-2002 נבחרו כבר אוסטריה ושווייץ לארח ביחד את יורו 2008, ולאחר הולנד ובלגיה ב-2000, אין מן הנמנע שנראה גם הפעם Co-Host.
אני חושב שמגיע צ'אנס למדינה כמו טורקיה ,היא הפכה למדינת כדורגל. הכדורגל שם זה כמו דת ,במונדיאל האחרון הם סיימו מקום 3 ,אותו מקום אליו צרפת,אנגליה,הולנד,ארגנטינה,ספרד,איטליה לא התקרבו בכלל . אני בעד טורקיה ,למרות שגם אם זה יהיה באיטליה זה לא יהיה רע. אגב מונדיאל 2010 נערך בדרום אפריקה נכון?יש מועמדות למונדיאל 2014 ?או שיש זמן?
המתקנים באיטליה לא חדישים משהו,חלקם אם לא רובם נבנו בשביל מונדיאל 90,כמובן שיש יוצאי דופן(סן סירו). למשל ידוע שמשטחי הדשא האיטלקים הם לא מהמשובחים. מצד שני לאיטליה יש המון כח בהחלטה ונראה שלהם יש סיכוי טוב. דווקא להונגריה וקרואטיה יש סיכוי טוב מאד לדעתי,לכל השאר יש תנאי מזג אוויר קיצוניים למדי בחודשי הקיץ של אירופה.