טוב לראשונה אחרי הרבה זמן נבחרת ישראל למי שלא יודע עלתה בדירוג של פיפ"א 13 מקומות, אומנם למקום ה-56 אבל באתר של פיפ"א כבר קבעו - ישראל קבוצת החודש.... לכתבה באתר הרשמי של פיפ"א פסקה רביעית, שורה ראשונה... לקרוא..
מעניין מה יש לשלמה שרף ואביצהל רצון להגיד על זה...... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אני עוקב המון שנים אחרי הנבחרת ולראשונה אני רואה קידום שלנו על סמך משחקי רישמים קשים ובאמת חשובים ולא סתם כל מיני חארטות. הלוואי ויהיה לזה המשכיות.
אני חושב שהם יראו לך איזה מקום אנחנו אחרי התקדמות של 13 מקומות... אנחנו במקום לא כזה טוב ובגלל משחק אחד לא צריך פתאום לעשות מגרנט מלך[עם כל הכבוד המשחק מול קפריסין היה ביזיון ומול שוויץ נצטרך הרבה יותר מיוסי בניון].
נבחרת החודש? איזה בדיחה הכל יחסי ציבור. זה אומר שהחודש הזה היינו הכי טובים ב........כדורגל? יופי, אז? עלינו למונדיאל? זה כמו שמכבי חיפה והפועל ת"א זכו בתואר-"קבוצת השבוע של אופ"א" בשיאן. אז נכון עלינו 13 מקומות בסולם. אבל ירדנו כ"כ נמוך לא כי שיחקנו גרוע אלא כי פשוט לא שיחקנו, וקבוצות אחרות כן. הפרס הזה מעניין רק את מי שזוכה בו, וגם אותה בקושי. נ.ב. אנחנו רוצים להביא שלום עולמי ושלא יהיה יותר רעב בעולם
למה כתוב באתר של פיפא לעזאזל שניצחנו את רוסיה?? Israel recorded a win and a draw against teams in far loftier positions - Russia (33rd, down 7) and France (2nd, no change).
כן ניצחנו את רוסיה לא מזמן אבל זה בטח לא היה בחודש הזה. עכשיו אנחנו יודעים שגם האירופאים יודעים לעשות שכונה לא רק אנחנו.
שלמה שרף לא יגיד שום דבר טוב על הנבחרת אם ישאלו אותו על זה הוא יגיד שכל נבחרת יכולה לקבל תתאור הזה ובקשר לזה שישראל עלתה 13 שלבים הוא יגיד שישראל הייתה כבר במקומות יותר טובים וכל הכבוד לנבחרת הגיע הזמן שישראל תתחיל לחזור לעצמה
יש פעמיים מקום 45.. וסתם שאלה: הקבוצות שאחרונות במקומות 200 ומטה. משחקות בכלל במוקדמות וזה? או שרק ידידות.
האמת לשלמה שרף אין שאלה קלה מזאת לענות עליה מכיוון שבתקופתו הגענו למקום ה-22 בעולם שזה קצת יותר גבוה ממקום 56. להפועל אשקלון, הגענו למקום 22 בגלל תוצאות טובות במשחקים הרשמיים ולא בגלל משחקי ידידות. הפעם העלייה היא משמעותית מכיוון שהיינו במקום כ"כ נמוך שהתוצאות מול צרפת וקפריסין, מפתיעות ככל שיהיו (רק צרפת, התוצאה מול קפריסין היתה צפויה) אכן היו אמורות להקפיץ אותנו הרבה מקומות בדירוג.