ליגת האלופות חוזרת: פריז סן ז'רמן נגד באיירן מינכן, גמר בשמינית הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏14/2/23.

1. Raulito Madridista

זהו-זה מעתה ואילך אמצע השבוע, ימי שלישי-רביעי כבר לא יהיו 'סבבה' עם משחקי השלמה או מחזורי אמצע שבוע (מבלי לזלזל בכלל במשחק שיגרום לאנגליה לעצור מחר את נשימתה), הדובדבן שבקצפת - ליגת האלופות חוזרת עם שלב שמינית הגמר, קרב ענקים כמעט בכל פעם ותודה להגרלה שהפעם עבדה חלק. שוב ניווכח בסיפורים הגדולים שייכתבו ונראה עד כמה המומנטום והכושר של הקבוצות בעת שליפת הכדורים - שונה בתכלית מהמציאות החדשה בפברואר\מרץ ולצד היוקרה כל קבוצה חוששת ללכת לים כי קר שם בחוץ.

יום שלישי נפתח עם צמד משחקי ענק. מילאן מארחת את טוטנהאם כשהיא אולי במשבר הכי גדול שלה מאז החלה התקופה המוצלחת של סטפאנו פיולי. היא סופגת בלי הכרה, רחוקה-רחוקה מהפסגה, וגם שכחה כבר איך זה מרגיש לשחק בנוקאאוט של ליגת האלופות. החזרה הגנרלית של הספרס לא הייתה מבריקה במיוחד עם תבוסה 4:1 ללסטר, דווקא אחרי ניצחון גדול על מנצ'סטר סיטי. שתי הקבוצות יחסרו את השוערים הבכירים. רודריגו בנטנקור גם בחוץ שכן גמר את העונה.
    ההצגה העיקרית, ולא בבית ליסין, היא פריז סן ז'רמן נגד באיירן מינכן, משחק שאומרים עליו בקלות שזה 'יכול להיות הגמר' וזה אכן כבר קרה ב-2020. כעבור שנה הגיעה הנקמה של הצרפתים בזכות קיליאן אמבפה, וכעת הצרפתי שאמרו שהוא ייעדר - נכלל בסגל ונראה את שלושת כוכבי העל מנסים לשים בצד את המשבר האחרון שכלל הדחה מהגביע הצרפתי. בשביל הרגעים האלה עבדו קשה (או שלא?) בפריז כדי לקבץ את הגלאקטיקוס. באיירן זייפה עם חזרת הבונדסליגה אך נראה שדברים מתחילים להתחבר לה. אשתקד היא כשלה עם הדחה מול ויאריאל ויוליאן נגלסמן יודע שדבר כזה יתקבל בעין עקומה. ז'ואאו קאנסלו שהגיע בינואר הוא תוספת הכוח המשמעותית והוא כבר הוכיח את עצמו, בזמן שיהיה נדיר לראות את הקבוצה ללא מנואל נוייר הפצוע - אולי רגע השיא של יאן זומר ברמת כדורגל הקבוצות. אתם זוכרים איך הכל 'התחיל' כמובן, הצרפתים שוב עם הגרלה אכזרית, והפעם 'בגלל' מכבי חיפה. כריסטוף גאלטייה הודה שהוא מודאג מהמשחק הזה, ועם חמישה ניצחונות בלבד של פ.ס.ז' מעשרת המשחקים מאז החזרה מהמונדיאל - אפשר להבין אותו.

ומה מצפה לנו מחר? בנפיקה שהייתה אחת הקבוצות הטובות באירופה תתארח אצל ההפתעה קלאב ברוז' שבמחזור הסיום רק איבדה את הפסגה. במקביל בורוסיה דורמטונד תארח את צ'לסי, אחת הקבוצות המסקרנות ביותר לאחר שהחליפה חצי קבוצה והתחמשה בלי הכרה - מודריק, ז'ואאו פליקס, אנסו פרננדס. אלה השלושה שיכולים לבירשם מתוך השמונה. כבר קשה לעקוב. בליגה זה ממש לא עובד בינתיים, גראם פוטר ינסה להתחיל להיות הארי פוטר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/23
  2. alexshw Member

וורן זאיר-אמרי בחודש הבא בן 17, שנלקח מקבוצת הנוער יש אחרי המחזור האחרון באלופות וישב לרוב על הספסל באלופות בבוגרים. ב - 7:2 של פ.ס.ז' על הירוקים בפריז, הוא קיבל 11 דקות והיום מול באיירן הוא בהרכב.

3. yonmu Member

מילאן וטוטנהאם באות במערכים סימטרים, עם כושר בינוני (ומטה) אחרי המונדיאל, ועם שוער ראשון צרפתי פצוע:
    טטרושנו: תאוו-קאלולו-קיאר: סלמיקרס-קרוניץ-טונאלי-תיאו: דיאז-ז'ירו-לאאו.
    פורסטר: רומרו-דיאר-לנגלה: אמרסון-סקיפ-סאר-פריסיץ': קולוסבסקי-קיין-סון.

אני לגמרי לא בטוח איזה הרכב עדיף פרסונלית.

4. alexshw Member

תבעטו לפורסטר כדורים שטוחים. -)

5. k_700 Member

תהרגו אותי איך מאמנים ברמות האלה מעדיפים לשים את דנילו פריירה בקישור כשיש לך שחקן טכני ומהיר כמו ויטיניה(וגם רואיז).

מול קבוצה אתלטית שלא מפסיקה ללחוץ לשים נכה כזה.. מתכון לשחיטה.

6. MaxAaRons Member

ליאאו ביצים שלי.
    בושה שהבלם הטוב באירופה לא משחק,פיקאיו בכושר טוב יכול להביא את מילאן רחוק במפעל הזה.

7. DRORIKO Member

רואיז סתם אוברייטד, ולא מפתיע שאחרי העזיבה שלו הקישור של נאפולי הפך להיות אפילו יותר טוב, גם לא מפתיע שבפריס הבינו שהביאו חתול בשק. את פריירה ו-ויטיניה אני לא מכיר אבל כשזה קשור לפורטוגלים אני לא אעיז להתווכח איתך.

8. Raulito Madridista

משחק די סתמי עד עכשיו, מאכזב, יותר גרוע מהמונדיאל בקטאר. שתי הקבוצות לא לוקחות מספיק סיכונים. מילא באיירן מינכן שמשחקת בחוץ (שלושה בלמים? לא עקבתי שם לאחרונה), אבל פריז סן ז'רמן במשחק בו היא אמורה להשיג יתרון, לא יכול להיות שבלי קיליאן אמבפה הם כאילו לא יודעים מה לעשות. תראו כמה פעמים ז'ואאו קאנסלו נגע בכדור במחצית הזו והעביר כדורי רוחב - לא ממש טובים אמנם, ועדיין, וכמה פעמים עשה זאת אשרף חכימי. קרלוס סולר המצטיין וזה אומר הכל. באיירן מניעה כדור אבל לא מסוכנת ואני מצטער מאוד אבל חסר לי תומאס מולר ב-11 במשחקים כאלה. מצפה מהשחקנים עם היכולת האישית לקצת יותר. ליאו מסי נסגר די טוב בינתיים

9. k_700 Member

לא מסכים איתך.
    יותר טוב מסולר, בטח כשהוא מסוגל להחזיק בכדור ולאיים בבעיטה מרחוק.

עם דנילו בהרכב הם בקושי מחזיקים בכדור 3 שניות.
    משחק אימון לבאיירן בפארק דה פראנס בחצי של פסז.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

היתרון של באיירן במרכז השדה לא בא לידי ביטוי בצורה משמעותית והם די הססנים. פריז מחכה מאחור ומנסה לתפוס טעויות של באיירן, דה ליכט נתן לה אחת כזו ממש לפני המחצית.

0-0 די משעמם, משחק הססני של שתי הקבוצות

11. VAR Member

מטורף הstat sheet במחצית הזאת. הבעיטה הראשונה לשער של פאריז - בתוספת הזמן של המחצית מכדור חופשי לחומה. מטורף ועדיין לא מפתיע אפילו קצת.

ההגנה שלהם עובדת טוב בינתיים.

12. Lebron Member

באיירן לא קלינים מספיק.
    מול מערך נסוג כמו שפסז' עלתה הם צריכים לעשות דברים מהר יותר. כדורי העומק צפויים מדי.

נאגלסמן צריך להכניס את דייויס כדי שיעזור לקומאן באגף שמאל.

פאריז כצפוי קבוצה אימפוטנטית ללא אמבפה. אבל התוצאה כרגע משחקת לטובתה.

13. riquelme1 Member

גם סולר יודע לאיים מרחוק. האמת ששתיהם שחקנים בינוניים וסתמיים, אבל מי יותר גרוע, הולך על רואיז.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל פעם שאני רואה את מוסיאלה אני פשוט נפעם מהגישה שלו למשחק בגיל כזה צעיר. השמיים הם הגבול עבורו באמת, פוטנציאל לטופ של הטופ.

oranfu ו-VAR אוהבים את זה.
  15. VAR Member

קבוצה עלובה פסז'. לא חדש אבל חובה להדגיש את זה כל פעם.

זה ריאל מדריד של ימי הגלאקטיקוס הקדומים.

אגב, ראיתי את מוסיאלה פעם מקבל החלטה לא טובה.

alexshw אוהב/ת את זה.