שלישי - 19/9 19:45 מילאן - ניוקאסל יונייטד 19:45 יאנג בויז - רסנבולספורט לייפציג 22:00 פיינורד - סלטיק 22:00 לאציו - אתלטיקו מדריד 22:00 פ.ס.ז' - בורוסיה דורטמונד 22:00 מנצ'סטר סיטי - הכוכב האדום בלגרד 22:00 ברצלונה - אנטוורפן 22:00 שחטאר דונייצק - פורטו רביעי - 20/9 19:45 גלטסראי - קופנהאגן 19:45 ריאל מדריד - אוניון ברלין 22:00 באיירן - מנצ'סטר יונייטד 22:00 ארסנל - פ.ס.וו איינדהובן 22:00 סביליה - לאנס 22:00 ספורטינג בראגה - נאפולי 22:00 בנפיקה - רד בול זלצבורג 22:00 ריאל סוסיידד - אינטר
מבית"ר ת"א לליגת האלופות בקצת יותר משנה https://pbs.twimg.com/media/F6aV4xrXYAAH_3C?format=Xxx&name=small
לא התלהבתי מהכוכב, התקפית בעיקר. לא מדבר על זה שהם בקושי שלחו שחקנים קדימה, זה מובן. אבל גם כשהם עברו את החצי הם לא ממש ידעו מה לעשות עם הכדור. נראה אותם מול קבוצות קצת פחות טובות או בבית. זה יהיה המבחן האמיתי עבורם. לגבי גלזר. בהחלט היו לו הרבה הצלות והוא די עשה את שלו. מצד שני, נראה שיש לו בעיה רצינית בקליטת כדורים. הוא תמיד מחפש להדוף. הוא השמיט כדור פשוט וכמובן השער השני הוא ניגש לכדור כמו חובבן. לא עקבתי אחריו אף פעם אז אני לא יודע אם זה מקרי או לא.
לא הבנתי מה התלהבו מהמשחק שלו. כל הכדורים שהוא עדף היו כדורים שהוא חייב לעדוף ומנגד טעות קשה בגול השני, השמטת כדור שכמעט עלתה בגול, וגם בגול הראשון אני חושב שהוא יצא טיפה מאוחר מידי. בוא נגיד שלא עשה לעצמו פרסום טוב אתמול.
באמת מעניין אותי אם יש אנשים שרואים את המשחק רק בשביל לראות אותו. אני מניח שיש, אחרת לא היו משדרים. אולי אני הבעיה. בלי קשר לאינטר, לא ראיתי צורך לצפות אתמול בכוכב האדום בשביל ברק בכר.