רמת הכדורגל בישראל ידעה שנים טובות יותר , ב3-4 השנים האחרונות הכדורגל הישראלי התדרדר וראינו זאת טוב מאוד בתוכנית של עמנואל רוזן בערוץ 10 . באותה תוכנית הוא טען שהפתרון הוא להביא רוכשים עם גב כלכלי בדיוק כמו בטורקיה וזה מה שיציל את הכדורגל הישראלי ויוביל אותנו למקום בו טורקיה ויוון נמצאות. והנה לפתע פתאום , בעונה שעברה הגיע ארקדי גאידאמק , מיליארדר רוסי ששופך כספים ובונה תקציב חסר תקדים של 100 מיליון שקלים בביתר , דניאל יאמר מגיע גם הוא ורוכש את מכבי נתניה , אולם בפחות רעש איך עדיין יש לו גב כלכלי גדול . השאלות שלי הן האם המהלכים האלו יצליחו להרים את הכדורגל הישראלי? האם לדעתך האוליגרכים יישארו פה לטווח הארוך ? האם ליגת העל צועדת לעתיד ורוד יותר, או שמא השיוויניות בליגה תפגע? אם כן, מה צריך לשנות על מנת שהליגה תשאר שיווינית פחות או יותר?
שלום לך נדב. אם כבר הוזכר הכדורגל הישראלי, אז ברשותי כמה שאלות לגביי בית"ר. המועדון עשה הרבה רעש בשנה האחרונה. התפתחו אימרות רבות כמו "אליפות , הצלחה באופ"א" וכו'. בתור פרשן שראה כבר בוודאי אי הצלחות עכב הרעש הגדול שקבוצות עושות, אני ההיתי רוצה לקבל את הדעה שלך. השאלות שלי הן: האם יש סיכוי שבית"ר תנחול נפילה גדולה בדומה למכבי, למרות שבית"ר לא עשו טעות כמו מכבי ויש הבדלים גדולים. השאלה השנייה היא: מה דעתך בנוגע לזרים של בית"ר. האם הם מפסיק טובים עד כדי לקחת תארים. תודה מראש.