ליגת העל, מח' 8: מכבי חיפה מארחת את בית"ר, נתניה VS. ב"ש, מכבי ת"א בסכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/12/23.

1. alexshw Member

שבת - 9/12
    15:00 הפועל פ"ת - מ.ס. אשדוד
    17:30 בני ריינה - מכבי פ"ת
    19:30 הפועל ת"א - הפועל חדרה

ראשון - 10/12
    19:30 הפועל י-ם - הפועל חיפה
    20:00 בני סכנין - מכבי ת"א
    20:30 מכבי חיפה - בית"ר, משחק מרכזי

שני - 11/12
    20:00 מכבי נתניה - הפועל ב"ש

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/23
  2. HHFC1924 Member

ביום שלישי קמארה הוכשל ולדעתי לפחות היו צריכים לבדוק בוואר.
    היום על יד צמודה לגוף פתאום הולכים לוואר והופכים את ההחלטה.
    חייבים להחליף את השופטים בישראל.

ריינה הקבוצה שנהנית הכי הרבה מכרטיסים אדומים. כבר עונה שעברה לא מעט מהיריבות שלה היו בעשרה שחקנים וגם היום משחק שני ברציפות שיריבתה חוטפת כרטיס אדום. צירוף מקרים די מוזר. בכללי עונה שעברה רוב ניצחונותיה היו מול עשרה שחקנים.

3. HHFC1924 Member

מה דעתכם?
    האם פגיעה עם הנעל על ראש של שחקן יריב לא מחייבת כרטיס?

4. HHFC1924 Member

אין מה להתלהב מריינה
    קבוצה שבפוקס הגיעה לליגת העל. בליגה ב' עלתה בגלל הקורונה (זה עוד אפשר להבין) ועונה אחרי זה, במשחק העלייה מול כאוכב, ריינה "כבשה" שער שלא עבר את הקו אך אושר וכאוכב כבשה שער שנפסל בטענה לנבדל למרות שלא היה.
    אחרי זה פתאום ריינה נותנת עונה טובה ועולה ללאומית ומאז שעלתה יש לא מעט משחקים, כולל היום, שהיריבה של ריינה משחקת בעשרה שחקנים (וזה משחק שני ברציפות) והיום ראיתי שלמכבי פתח תקווה יותר התקפות כשהיא בעשרה שחקנים.
    אני סבור שיש כאן משהו מסריח. לא הגיוני לי שמשום מקום קבוצה שרק הוקמה ובלי מחלקת נוער טובה, בלי אצטדיון ביתי (זה כבר בעיה כלל ארצית אבל זה גם קיים אצלה) ורק מגרש אימון אחד פתאום נמצאת בצמרת. באף מדינה לא קורה דבר כזה (אפילו ר.ב. לייפציג לא הגיעה לבונדסליגה בצורה המוזרה והחשודה הזאת). חייבים לבדוק את העניין הזה.

5. Raulito Madridista

יכולים לראות באינסטגרם של הפועל תל אביב כמה אני אוהד מתוסכל אבל זה יירגע לדעתי. שני ההפסדים האלה נגד קבוצות של כלום ושום דבר ותסלח לי הפועל חיפה שהיא מועדון בלי יומרות וכנ"ל מ.ס אשדוד מהתחתית. כתבתי היום: "ואם ננצח את הפועל חדרה אז מה? אז העונה הזו תהיה שונה מהכלום של השנים עברו? עוד עונה אבודה בדרך לשום מקום" והפעם זה בגלל מאמן (גם הקודם לא היה ראוי ועכשיו? מה זה?). עד שוואלקניס נגמל משלושת הבלמים - ועכשיו מגיע המאמן החדש. במשחק הקודם הישאם לאיוס על הספסל, שיהיה בריא. הפועל תל אביב היא צעד קדימה ושניים לאחור. בגלל המלחמה שכחו כנראה שקיבלנו חמישייה בדרבי. אם נבקיע היום אני אפילו לא שמח בגולים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/23
  6. HHFC1924 Member

בטח שיש לנו יומרות
    הפסדתם לנו פשוט כי אנחנו יותר טובים מכם

7. G.B7 ירוק עולה

בלי ציניות, מה היומרות שלכם?

8. HHFC1924 Member

ליצור קבוצה חזקה שתתמודד בצמרת כל שנה.
    שתהיה מחלקת נוער טובה (היום היא מדורגת חמישית בישראל).
    זה רק חלק קטן.

כשצחי נקש הגיע זה לאט לאט קורה. ההשפעה היא בעיקר בנוער כי שמה הוא שם את מירב הפוקוס אבל גם בבוגרים הוא תומך במה שהוא יכול. הוא עוזר במערך השיווק וכבר בעונה הזאת (שבמהלכה נחגוג מאה שנים) השיווק צבר תאוצה.

במשך שנים היינו רק עם יואב כץ אבל כשגורמים שעושים טוב למועדון נכנסים לתוך המערכת, עם או בלי כץ, לאט לאט היומרות מתבהרות והקבוצה מתחילה לכוון יותר קדימה. לאחרים שלא שמים לב לזה קשה להתעדכן בזה.
    גם אם לוקח זמן עד שהתוצאות מגיעות זה יגיע.

9. HHFC1924 Member

מדמון שחקן תותח אבל חדרה לא הייתה חוזרת אם הפועל תל אביב לא הייתה בעשרה שחקנים

בוא נגיד שלמרות השער התל אביבים יותר טובים. הם תוקפים יותר

10. אצטדיון למכבי Member

מדמון כובש וניצב בפסגת כובשי השערים העונה ביחד עם זהבי ואזולאי (בני ריינה)

11. Raulito Madridista

לא התכוונתי להעליב אותך אוהד הפועל חיפה היקר, אני לא מדבר על החודש-חודשיים הטובים שלכם, אין לי משהו נגד הפועל חיפה. תנסה להבין בין השורות ואתה מכיר את הקבוצה שלך יותר טוב מכולם.

לגבי הפועל תל אביב, לפחות לפי הדר יעקבי - רחש בחש שהמאמן שלנו אוטוטו עוזב, הייתי צריך לשים גרשיים. לא שהשחקנים חפים מפשע, כן, צריך לנצח אחרי שני הפסדים ומשחקים רעים, אבל כמובן שהוא נוראי. ראיתי קצת דקות טובות יותר מעומרי אלטמן שבניגוד לכל שחקני הסגל הוא ממהר לבעוט לשער ולא דופק חשבון וזה טוב. הישאם לאיוס כמובן השחקן הכי חשוב שלנו. אני עדיין חושב ש-למה הוא לא מאמן, מכירים את הבדיחה שמספרים לכם כילדים על למה ובמדבר וכמה חיות יש? - אז זה. המאמן עדיין לא מכיר את הקבוצה. לא מזייפים באיש על הקווים וחבל. וכל הזמן יש עצבים וכעסים ואדומים מטופשים אבל קיוויתי שנשמור על היתרון שלנו. הפועל בדרך לאבדון, בתחילת השנה על אף הסגל הלא מאוזן הייתי קצת יותר אופטימי. עכשיו גם אין קהל והכדורגל משני אז הבית זונות ימשיך..

12. HHFC1924 Member

הכל בסדר.

13. HHFC1924 Member

היום משחק מוקש נגד הפועל ירושלים.
    הם לא ניצחו העונה ויהיו חייבים לעשות זאת ועלינו לקחת את המשחק ברצינות אחרת נשלם ביוקר.
    פוליאקוב חוזר לסגל וכנראה גם להרכב. הבלארוסי צפוי לפתוח בקישור.
    קמארה לא ישחק (ברוך השם) עקב כרטיס אדום במשחק הקודם וממה שהבנתי גם אורן ביטון לא ישחק

14. HHFC1924 Member

פולי בסוף לא פותח בהרכב. הוא בספסל

מי שלא בסגל וגם לא בספסל הוא אלחמיד. נראה שמבחינת רוני לוי יש אמירה חדה וברורה שהיא לא משנה כמה אתה מרוויח כל עוד אתה לא נלחם למען הקבוצה אתה לא בסגל

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/23
  15. italiano Member

למה חג'ג' הפך לבאנקר בהרכב של מכבי חיפה?מה אני מפספס?