תחתון: שבת: ביתר ירושלים - מכבי פתח תקווה נוף הגליל - הפועל חדרה הפועל חיפה - הפועל ירושלים ראשון: מס אשדוד - קריית שמונה עליון שבת: סכנין - מכבי תל אביב ראשון: מכבי נתניה - באר שבע שני: הפועל תל אביב - מכבי חיפה
מי שעשה כותרות על חקירה של ויצמן יער במשחק שלנו מסית. הנציג מויצמן יער שביקש להיכנס אך ורק לחדר ההלבשה שלנו לדבר עם השחקנים דקות לפני המשחק ומי ששלח אותו הם בושה. אני במקום קורצקי ודווקא הייתי עולה עם הרכב שני, עם הנוער. מצדי שיכניס במחצית דווקא כשאנחנו מובילים שחקן שדה לשער. גועל נפש. עם איך שהנאבקות בירידה נראות מולנו, סגל מהחלשים בליגה שכבר בים בזמן הפלייאוף, הייתי חושד בהן.
איפה נשמע דבר כזה שויצמן יער מבקשת להיכנס לחדר הלבשה של קבוצה דקות לפני משחק, לדבר עם השחקנים בטענה שיש מידע שהגיע אליהם? קרה וזה ספין או לחץ של הלוזונים או הפועל ירושלים, למה להשפיע ככה על שחקנים? הכתבה שפורסמה השבוע מספיק הייתה מביכה. חדרה הפסידה אז 4-1 למכבי פתח תקווה אחרי שעשתה רצף יוצא דופן של איזה 7/8 מתוכו ניצחה 6 קבוצות אחרי שהשחקנים עוד הסכימו לוותר על המענק עלייה לפלייאוף ונשמעו בלי סוף קולות וטענות למכירה. מי ישמע אנחנו ברצלונה. כל העונה ראיתי איך אשדוד ברצף טוב נראית מולנו חושך, קריית שמונה אחרי ההייפ עם דראפיץ התבטלה מולנו, הפועל חיפה לא בעטה לשער משחק שלם, לא מדבר בכלל על ביתר, נוף הגליל והפועל ירושלים שבמשחקים על החיים מולנו נראות כמו כלום ושום דבר. הטענות האלה יכלו להגיע רק מהיריבות של נוף הגליל לתחתית ולהן עם איך שהן נראות אין שום זכות להתלונן על דבר כזה.
הפועל חיפה מאז ומעולם הייתה קבוצה גרועה בגארבץ' טיים. גם בעונת האליפות אחרי שלקחנו את התואר הפסדנו 7-3 לכפר סבא
התוספת במחצית בסכנין זה הזיה מוחלטת. היו שתי פציעות שעצרו את המשחק לכמעט עשר דקות, התוספת הייתה של שתי דקות.
מצחיק שאוהדי הפועל ירושלים התווכחו אם לקרוא לה הפועל ירושלים או הפועל קטמון, צריך לקרוא לה הפועל זיו אריה