מחזור 8 בליגת העל: נאסף תשרי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏15/10/22.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבת:

17:30 הפועל תל אביב (13) - בני ריינה (8)
    19:00 אשדוד (6) - הפועל חיפה (9)
    19:45 ביתר (14) - קריית שמונה (10)
    20:15 סכנין (5) - מכבי תל אביב (1)

שני:

19:30 מכבי נתניה (11) - הפועל ירושלים (3)
    20:00 הפועל באר שבע (4) - סקציה נס ציונה (12)
    20:30 מכבי חיפה (2) - הפועל חדרה (7)

2. Raulito Madridista

מוותר על משחק הבית של הפועל תל אביב היום, זה יותר מדי. לפני הדרבי לא באמת היו ציפיות ודראפיץ' צריך להתחיל להביא נקודות עכשיו. ניב זריהן בהרכב? הלוואי ודריבל אחד שלו יביא למשהו. כל התחתית מנצחת חוץ מאיתנו. אני באמת חושב שאם לא ננצח היום, וריינה הרבה יותר 'קבוצה' מאיתנו, צנועה (לפעמים אני מתגעגע אפילו לשלומי אזולאי החלוץ) - אין דרך חזרה. אהה והיא ניצחה את מכבי חיפה כמובן. אני חושב שלאיוס נעלם במשחקים האחרונים וצריך לחזור לעצמו כדי שננסה לצאת מהבוץ לפחות. כמובן שלא תהיה 50% אפילו מהמוטיבציה של הדרבי. הייתי כן עולה עם רומארטו כי אנחנו קבוצה פרוצה.

מכבי חיפה קיבלה בראש במשחקים רעים מאוד ולא כבשה נגד הפועל ירושלים ונגד בני ריינה. אבל ההבדל הוא שעכשיו היא משחקת בסמי עופר. ויש לה קצת זמן לנוח. אני לא רואה אותה מפשלת נגד הפועל חדרה.

3. yedidel Member

אני מסתכל על ההרכב של בית"ר היום, וואלה ראיתי הרבה יותר גרועים בליגה גם העונה וגם בעונות קודמות. אין שום תירוץ לאבוקסיס לכזה מאזן מביך

Sir Alex Ferguson, עידן444 ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  4. Melikson24 Member

בונקר הזוי של מימר נגד קבוצה מפורקת עם הרכב נגרי.
    טוב מאוד שהוא מקבל בראש.

וזה אחרי שהבכיין על הקווים מספסל את בר כהן ומדמון לטובת קריאף ועדי יונה.
    אבוקסיס כמו אבוקסיס יותר משקיע בנרטיב של כמה קשה לו וכמה המצב חרבנה מאשר באימונים.

5. EuropeGuy Member

לאיוס כל כך מהנה לצפייה. אחד השחקנים היחידים בליגה שכל נגיעה שלו בכדור מכוונת לעומק ולשער.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/22
  6. DRORIKO Member

הפועל>ריינה>מכבי חיפה>יובנטוס

7. קשר שמאלי Member

מה יש בהרכב הזה חוץ משמות? השוער, הקשרים והמגנים ברמה של ליגה לאומית, כל השאר ברמה של פלייאוף תחתון. סגל מחריד ומאמן מחריד

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/22
  8. Raulito Madridista

אין ספק שבני ריינה התייחסו אלינו כאילו זו הפועל תל אביב של פעם, הייתה מאוד פאסיבית, היא בהחלט הייתה יכולה להציק לנו. ההגנה החלשה שלנו לא עמדנו בפני סיכון וברוב המחצית הראשונה ראינו שהפועל מפחדת להעז ולקחת סיכונים. ריינה הייתה יריבה בהזמנה ועדיין אלה שלוש נקודות יקרות מפז ואני שמח שהקבוצה חיפשה את השער השלישי לקראת הסיום ובעיקר שמרה על שער נקי. קשה להגיד שהפועל יוצאת לדרך חדשה או משהו קרוב לזה, אבל הייתה נציגות לא רעה של קהל היום לפי מה שהבנתי. אין מנוס מלהמשיך עם שלושה קשרים אחוריים באמצע. ניב זריהן היה הכי טוב במחצית הראשונה ואלה החדשות הבאמת רעות כי אין לו אוויר ליותר משעה. במחצית השנייה קיבלו לאיוס קצת יותר טוב. אני שמח שדן שלדעתי מושמץ בצורה מוגזמת - היה זה שכבש. #הפועללאתרד

9. קשר שמאלי Member

האדום של סרדל זה אחלה תירוץ לקלינגר להמשיך להתבנקר. מאמן בדיחה

10. EuropeGuy Member

לא יודע אם הגול שלו טוב לכם בטווח הרחוק, אם זה אומר שהוא עכשיו ימשיך לקבל מקום בהרכב במשחקים הקרובים. שחקן סתמי בטירוף שחוץ מהשער הזה היה אוויר במשחק. קנצפולסקי לדעתי כבר היום שחקן יותר טוב.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. yedidel Member

מה יש יותר טוב בקבוצה שממול?

12. Raulito Madridista

לא חושב ששופטים את איינבינדר על האם הוא מבקיע או לא, זה בטח לא התפקיד שלו. הוא הרבה מעבר לשיאו, כמובן שהוא איטי. ועדיין הוא שחקן עם ניסיון, הוא כן מנהיג, לא מאבד את הראש ומוותר (אני שם בצד את תנועות הידיים וההתעסקות בשופטים, לא לזה התכוונתי), לא נשבר. הזזת הכדור שלו די בסדר. השחקנים מסתכלים עליו לראות את התגובה שלו לכל דבר שקורה והוא מדרבן. אל ים שחקן צעיר ומוכשר אבל הוא לא דפנסיבי לפי ההתרשמות שלי. יש לו בעיטה טובה מרחוק והוא מצטרף. לא הייתי רוצה שיפתח בהרכב כרגע, שיעלה מהספסל. הפועל לא יכולה לשחק גם עם כל כך הרבה צעירים על המגרש..

13. Sturridge Member

למי ששאל איזה ישראלים יותר טובים מינון אליהו ומאור לוי. אז הפועל.

14. EuropeGuy Member

כנס לכאן ותראה את הנתונים של קנצפולסקי לעומת אייבינדר. ההשאווה קלה כי יש להם את אותה כמות דקות.
    player | מנהלת הליגות לכדורגל

החיסרון היחיד זה שקנצפולסקי עד עכשיו איבד 7 כדורים יותר העונה, אבל זה כי שחקנים סתמיים כמו אייבינדר לא באמת מקדמים את המשחק ורוב המסירות שלהם רוחביות. אצל קנצפולסקי המסירות מכוונות יותר קדימה ולשבור לחץ. יש לאל ים 42 תיקולים לעומת 23 של אייבינדר. זה כמעט פי 2. זה הבדל פסיכי לשחקני אמצע. האחד אתלט והשני גופה שמקבלת דקות בגלל ניסיון אבל לא בגלל ענייני כדורגל. התבאסתי בשבילכם שמכולם דווקא הוא הבקיע.

15. alexshw Member

לא חוכמה. אני מאמין שגם בנוער ימצאו. בנוגע לאליהו אז גם ככה מאיר חוזר. בטח בינואר אליהו ישוחרר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk