הייתי רוצה לדעת מי לדעתכם היתה הקבוצה הטובה יותר מבין השתיים,כששתיהן היו בשיאן:אייאקס של ון חאל בשנים 96'-95' או ריאל מדריד של דל בוסקה בתחילת שנות ה 2000. אם תוכלו גם לנמק את תשובתכם ולבסס אותה אז אני אשמח...
הקבוצה של דל בוסקה שזכתה עוד בגמר 3-0 הייתה הקבוצה הטובה יותר לדעתי,אך בשנים לאחר מכן לא נראה לי שריאל טובה יותר מאיאקס של ואן חאל.
ריאל מדריד של שנות ה 2000 - פשוט קבוצה חלומית ששמה בפינה כול קבוצה אז . עד שנת 2002 -2003 , ריאל הייתה הקבוצה הטובה בעולם , עם הכדורגל הטוב בעולם . לא סתם קראו לקבוצה הזו גאלאקטיקוס .
אז זהו, שעד 2003 לא קראו להם ככה, עד שהביאו את רונאלדו ושאר המלפפונים. נראה לי שקבוצת הסנטרינו של ריאל ב-2002 הייתה הכי טובה. למרות שהייתה התחלה די צולעת, כשזידאן התחיל לשחק כמו שהוא יודע, ריאל שיחקה כדורגל פשוט יפהפיה, ומבחינת רמת הכדורגל היא הייתה הטובה מבין הקבוצות שראיתי. גם ב-2000 הקבוצה הייתה מלוכדת מאוד, ובעונה הזאת 3 גאונים נתנו את עונות השיא שלהם: היירו, רדונדו וראול. את אייאקס 96/96 ראיתי רק בגמר, ככה שאני לא יודע על הקבוצה מעבר למשחק ההוא.
לגבי מאמן,לא יודע.אבל לגבי קבוצה אני חושב שאייאקס לוקחת פה בגדול.ואני מאמין שרוב האנשים שראו את אייאקס של אז יסכימו איתי.