מי תזכה השנה באליפות?????

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י FREDDIE, ‏14/1/03.

1. FREDDIE Member

ובכן אחרי שאבדו סיכוייה של ליברפול לזכות באליפות אז אני יהיה חייב להמר על קבוצה אחרת ואני חושב ששמה הוא ללא ספק ארסנל, להבדיל מליברפול ארסנל שהייתה לה תקופה רעה לפני כמה חודשים והיא הייתה כבר במרחק של 4 נקודות מליברפול, אלא ארסנל בכל זאת התגברה על זה וחזרה להציג כדורגל חיובי, ללא ספק החוסן המנטלי של ארסנל הוא דבר גדול וזו היא לפי דעתי קבוצה שלא רק שיש לה באמרת שחקנים מוכשרים (הנרי ללא ספק החלוץ הכי טוב באנגליה)
    אז יש לה גם שחקנים טובים וגם יוכלת מנטלית גבוהה ובנוסף לכל זה יש להם מאמן מצויין להבדיל מהצרפתי של ליברפול הצרפתי הזה הוא ללא ספק מאמן נהדר הוא גם יודע להביא שחקנים טובים למועדון הוא יודע לבנות קבוצה לתפארת וגם לתת לשחקנים שלו לשחק משחק פתוח שמניב הרבה גולים וגורם לאנשים להינות מהמשחק של ארסנל. ארסנל כבר הוכיחה שנה עברה שאי אפשר לעצור אותה והשנה אני עוד יותר בטוח שהיא אפשר לעצור אותה היא פשוט קבוצה שיש לה הכל כדי לזכות באליפות, משחקנים ועד מאמן ובנוסף הזכיה שלהם שנה שעברה נתנה להם עוד ניסיון וביטחון שיעזרו להם בהמשך, לגבי מנצסטר כן היא ניצחה את ארסנל אבל מנצסטר זה כמו רונאלדו של ריאל זו היא קבוצה גוססת כן אז לפעמים היא מתעוררת ומזכירה את הקבוצה הגדולה שלפני כמה שנים אבל זו היא כמו התעוררות אחרונה לפני המוות כדי להגיד שלום כי מנצסטר אין כרגע את הכלים לזכות באליפות השחקנים שלה אני חושב כבר שבעיים והשחקנים החדשים שאלכס מנסה להביא לא בדיוק נותנים את הסחורה כולל שחקני נוער למרות שיש כמה הברקות (ואן ניסטלרוי) מנצסטר פשוט לא טובה והיא גם מפסידה יותר מדי משחקים אז אני חושב שאפשר להוציא את מנצסטר מהמירוץ אני גם חושב שמנצסטר השנה הולכת דווקא על ליגת האלופת ולא על הליגה אז הורדנו כבר שתיים את ליברפול ואת מנצסטר אז מי נשאר "צלסי" כן צלסי מראה יכולת טובה לאחרונה והיא גם מתקדמת יפה בטבלה אבל בכל זאת צלסי זאת צלסי ואני לא חושב שיהיה לה את היציבות להילחם על האליפות עד הסוף. למסקנה אני יכול הלגיד לארסנל אין יריבים השנה ואין קבוצה אחת שבאמת יכולה להילחם איתה לאליפות אז למרות שאני אוהד ליברפול אני בכל זאת מעדיף אליפות צהובה מאשר אליפות אדומה של מנצסטר.
    אם יש לכם הצעות מי תזכה תכתבו תבגובה תודה.
    הטבלה תיראה כך:
    1.ארסנל
    2.צלסי
    3.מנצסטר
    4.ניוקאסל
    5.מנצסטר סיטי
    6.אברטון
    7.ליברפול
    נ.ב. מקווה שאני טועה כי אני אוהד ליברפול

2. Rossoneri Member

דיון מיותר לטעמי - יש את הדיון: מדוע ארסנל צריכה לזכות באליפות. אם אתה מתנגד תכתוב את זה שם.

3. gilb Member

חבר, אתה חייב ללמוד להשתמש ב enter
    אני אוהד ארסנל ויש לי הרגשה שעוד צפוי מאבק מאוד מאוד צמוד עם יונייטד.

4. ScouserAndy Member

בעיני הדיון הזה כמעט זהה לכזה שכבר פתוח כאן "האם ארסנל תיקח אליפות",אבל מכיוון שהוא לא נמחק ע"י המנהלים, אני אגיב בכל זאת.

א'- הפער של ארסנל בפסגה, הוא פער של חמש נקודות. לא פער שכ"כ קשה למחוק. שני משחקים רעים של ארסנל, לעומת שניים מוצלחים יותר של היונייטד יכולים לשנות את כל התמונה וזה עוד לפני שספרנו את ניוקאסל, צ'לסי ואפילו אברטון.

ב'- לטעון שצ'לסי לא תיקח אליפות כי "היא צ'לסי", זה לא טיעון רציני בשום קנה מידה. אם אתה חושב שהיא לא תיקח אליפות-יופי, תסביר למה.

ג'- היונייטד "קבוצה גוססת"?? אוי, אוי, לגסוס במקום השני בליגה, צרות של עשירים...

ד'- כן, אני מסכים שארסנל פייבורטית. אבל ממש לא יותר מזה.

ה'- אני מהמר על טבלה אחרת-

ארסנל
    מאנצ'סטר
    צ'לסי
    ניוקאסל
    ליברפול
    אברטון

5. Reyes Member

פרדי, בבקשה תקפיד על פסיקים, נקודות ואנטרים, קשה מאוד להבין מה כתבת.

6. gilb Member

אז אני אהמר על הסדר הבא:
    1.ארסנל
    2.מנצ'סטר
    3.ניוקאסל
    4.צ'לסי
    5.ליברפול
    6. סאות'המפטון
    7.טוטנהאם

אברטון תמשיך לרדת בטלה וסיטי לא תמריא יותר ממקום 8

7. Julian Joachim Member

סביר להניח שאם הייתי כאן בבוקר אז הייתי נועל את הדיון. אבל מכיוון שכבר התפתח כאן דיון, ניתן לו להמשיך...

8. ofer16 Member

הדבר היחיד שהבנתי מההודעה הראשית היא הטבלה...
    הנה הטבלה כפי שאני מאמין שהיא תראה בסוף העונה:

1. מאן יו.
    2. ארסנל, ללא ספק.
    3. צ'לסי
    4. ניוקאסל.
    5. ליברפול. (אני אופטימי... ורק אם הוייה יפוטר/יתפטר)
    6. אברטון
    7. סאות'המפטון
    8. מנצ'סטר סיטי