ברוכים הבאים לטורניר החדש - מלך הדאבלים של " Asoccer" ! להלן החוקים: * מלך הדאבלים - טורניר חדש שברצוני להוציא, ויבוסס על תוכניית הווינר. * בכל מחזור תוצג התוכנייה הנוכחית, ובה יש לבחור 2 משחקים שהיחס של כל אחד מהם עולה על 2.00. * מותר לבחור כל משחק שרוצים (כולל סה"כ שערים, משחקים עם עדיפות ועוד), גם אם ע"פ הווינר הם אסורים. * יש להמר רק פעם אחת בכל תוכנייה. * רצוי לבחור משחקים מאתר הטוטו, מכיוון ששם היחסים הם הכי מעודכנים (לפעמים יש מצבים של שינוי יחסים). * אני מבקש לא לרמות ולשים לב לשעת פתיחת המשחקים (לא להמר אחרי שהמשחקים התחילו). * אני מבקש לרשום את מ"ס המשחק והיחס שלו, וכמובן את המשחק עצמו (ככה יהיה נוח לי ולכולם). * אני יסכם ויוציא טבלאות כל 3 מחזורים (3 תוכניות). * הטורניר ימשך 30 מחזורים (30 תוכניות). * הניקוד מכאן יהיה בפני עצמו, ולא יצטרף לניקוד הכללי של הנושא של "REAL MADRID". * בסיום הטורניר יוכרז המנצח, ואם המנהלים יסכימו אז יהיה אפשר לשנות לו את התואר ל"מלך הדאבלים". בנוסף יתכן והוא יקבל פרס צנוע. הגענו לקטע הכי חשוב - הניקוד: * על ניחוש נכון של 2 המשחקים יקבל המשתתף את כפולת המשחקים ב-20 (כמו בדאבל של הווינר, ששולחים טופס של 2 משחקים ב-10 ש"ח, כאן זה יהיה כאילו 2 משחקים ב-20). אם המשתתף ינחש רק משחק 1, הוא יקבל את הניקוד של המשחק כפול 10 (כמו בווינר אם שולחים סינגל). דוגמה מהתוכנייה הקודמת: 57: הפועל כפר סבא - הפועל תל אביב: 1 (יחס: 2.45) 58: מכבי פתח תקוה - מכבי תל אביב: 2 (יחס: 2.70) מכיוון שהפועל כפ"ס ומכבי ת"א ניצחו, המשתתף יקבל 132.30 נק'. * אם לדוגמה טעה המשתתף רק בכפ"ס (סימן תיקו), אז הוא יקבל 27 נק'. הטבלה לאחר המחזור ה-4 (מצטבר): 1) number 1 - עם 229.40 נק'. 2) Forever Green - עם 157.90 נק'. 3) VaN - עם 140.85 נק'. 4) Alexander Ubarov - עם 139.10 נק' 5) shlomydavid - עם 88.50 נק'. 6) duck kc samara - עם 54 נק'. 7) chucky ו-Bruchian8 - עם 42.50 נק' כ"א. 8) Ofek7 ו-שוונקי - 42 נק' כ"א. 9) JR-Riquelme - עם 35 נק'. 10) SeRgInHo ו-המפציץ בווינר - 30.50 נק' כ"א. 11) rivaldo - עם 21 נק'. * אם למישהו יש תלונה לגבי מ"ס הנק' שלו, הוא מוזמן לשלוח הודעה אליי לפרטי. להלך האתר של המועצה * אתם מוזמנים לבחור 2 משחקים מראשון-שני שיחס כל אחד מהם עולה על 2.00. ** אני מקווה שהחוקים ברורים (לכל שאלה אתם מוזמנים לפרטי). בהצלחה למשתתפים.
סיכום המחזור ה-5: 1) VaN - עם 163.40 נק'. 2) shlomydavid - עם 29 נק'. 3) number 1 - עם 23.50 הק'. 4) duck kc samara - עם 22 נק'. שאר המשתתפים לא זכו בנק'. * אם למישהו יש תלונה לגבי מ"ס הנק' שלו, הוא מוזמן לשלוח הודעה אליי לפרטי.